Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLali wrote:Mam pytanie do dziewczyn ktore rodzily sn czy skurcz to takie bolesne uczucie parcia na tylek i przy tym bol jak na okres??
dla mnie to były narastające bóle okresowe, skurcz nadchodził, ściskał coraz mocniej jak imadło i trzymał, trzymał, trzymał no i w końcu powoli odpuszczałAgusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Mam pytanie do dziewczyn ktore rodzily sn czy skurcz to takie bolesne uczucie parcia na tylek i przy tym bol jak na okres??
Lali ja miałam ból jak na okres ( razy 1000) do tego ból w krzyżu i brzuch jak kamień. Przy partych to co wcześniej plus uczucie rozrywania od środka i uczucie jak na "kupę"... sorry za szczegółyKasiaKwiatek, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Lali bardzo obrazowo opisane ale zgadza się w 100%
dla mnie to były narastające bóle okresowe, skurcz nadchodził, ściskał coraz mocniej jak imadło i trzymał, trzymał, trzymał no i w końcu powoli odpuszczałKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Lali ja miałam ból jak na okres ( razy 1000) do tego ból w krzyżu i brzuch jak kamień. Przy partych to co wcześniej plus uczucie rozrywania od środka i uczucie jak na "kupę"... sorry za szczegóły
-
KasiaKwiatek wrote:Ania nie wiem czy dziewczyny aż takich szczegółów oczekiwały
hihi
Amy a w dupie to Ci się nie poprzewracało? Gdzie Ty w takim szpitalu bylaś, ile to milionów tysięcy kosztowało?
Oj tam... Ja tak czułam, dla innej to może być pierdniecieweronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWeronika pamiętam
sama się dziwię, jeszcze jakiś czas temu w ogóle jakaś amnezja, sprawy ciązy i malutkich dzieci w ogóle mnie nie interesowały. Odkąd zaczęliśmy pracę nad Mikim i wyszło to mi się wszystko przypomina
weronika86 lubi tę wiadomość