Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba ze dokupie od nich jakas oliwe bo bambino ladniej mi pachnie niz te angielskie...i moze jakis kremik na buzie to wtedy zaplace jedna przesylke a powyzej 30f juz za darmo wiec chyba dobiore wiecej rzeczy..moze cos na kolki, wiaterki na zas
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdem spac zaraz musze na pocztę jutro jechac odebrać soni spanko nowe ,znów huj listonosz zostalwił kartkę a dzwi były otwarte na dole jutro zjeby dostaną na poczcie wkurwilam się
bo trza zapierdzielac na drugi koniec miasta
i szkła w okularach musze zmienić na antyrefleksyjne .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 22:55
weronika86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:chyba ze dokupie od nich jakas oliwe bo bambino ladniej mi pachnie niz te angielskie...i moze jakis kremik na buzie to wtedy zaplace jedna przesylke a powyzej 30f juz za darmo wiec chyba dobiore wiecej rzeczy..moze cos na kolki, wiaterki na zas
To tak zrob -
nick nieaktualny
-
krysti jakie z kapturkami? ja mam dwa z kapturkami ake w uk jakies one takie male..lepiej duze reczniki zwykle tylko dla dzidziusia...dokupilam duze, lepiej dzidzie zawinac po kapieli a te z kapturkiem bede podkladac na mate na przebieraku..krysti ty z mothercare kupowalas gruszke do noska? nie wiem czy dobrzr pamietam..bardzie mi sie oplaca na miejscu niz z polskiej apteki.tam gruszka 8f a w mothercare za 8f mam i gruszke i aspiratorek i jeszcze wode morska
-
Rudzia wrote:To tak zrob
-
sylvia007 wrote:Werka jak tu prysznic jakiś kiepski
a zresztą nastrój mam taki, że na pewno nic by z tego nie wyszło
widze ze poszly sobie spac dziwuszki! spijcie dobrze kochane i jak najmniej siusiania w nocydobranoc! ja jutro bede z rana tylko bo na 10 do pracy az do 16.00 ale duzo kaski wpadnie
z 200 jak nic
ja tak kombinuje z fymi kosmefykami..jakos jestem strasznie oszczedna w ciazy, nibdy faka nie bylam..baa raczej rozrzutna..teraz nie kupie nic zanim nie przemysle ale za to ciuchy dla syna czy malej czy meza to juz nie zydze hehe tylko sonie jakos tak zydzic zaczelam
choc zarabiamy sporo. chyba prawdziwy zyd mi sie lwacza hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 23:25
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:krysti ja tez dzisiaj zasuwalam z awizo chociaz czatowalam przy drzwiach na dole..nie wiem co oni sie kuzwa zakradaja czy co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 23:38
-
Fasia wrote:Pelnie dzis dyzur za Amy
haha. Ja dzis bylam dwa razy na dwojce! Toz to wydarzenie jest! Wczesniej raz na tydzien a tu dwa razy w ciagu jednego dnia
:D jaram sie