Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
haha Wera jaka perfidna:D a w sumie jakby nie patrzeć to Cię zwyczajnie wkurwia:D więc wiele się nie pomyliła:D a mąż pewnie i tak doskonale wie co o niej myślisz.
nic się nie przemuj, toksyczne znajomości trzeba urywać. ja tą zasadę stosuję i dobrze mi z tym.
masakra w tej Tunezji....dobrze że jeżdżę na Węgry:) zawsze to jakoś bliżej domu:)weronika86 lubi tę wiadomość
-
i wiecie co zrobila..maz poprosil o przywiezienie naszych zdjec z polski..chcemy zrobic juz rodzinny album..przywiozla meza zdjecia bez moich rodzinnych a byly w tym samym albumie bo mielismy tylko jeden..mialam tam jedyne zdjecia jak bylam mala z moim tata..nie ma kopii nikt inny..a tato nie zyje..nie mam juz zadnej pamiatki..maz az zaniemowil...tak mi przykro..moj stas nie widzial nigdy mojego taty jesynie na zdjeciach poglam pokazac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:kaska ona twierzo ze ich nie ma i nie miala
jak tak pomyślę o mojej teściowej to jest trochę podobna...
wszystkich dzieci zdjęcia ze ślubu ma w pokoju a mojego nie, a jak zapytałam gdzie ma to powiedziała że nie dałam, a dawalam i jej i mojej mamie.
to samo z obiadami, głupi przykład i nie pierwszy w naszym życiu, poraz kolejny ostatnio na imieninach w niedzielę zaprosiła na obiad wszystkie dzieci z rodzinami oprócz nas.
mój mąż ma w dupie a ja nie. nie pojadę tam już, nie będę się w takimi ludżmi bratać.
o! -
nick nieaktualny
-
ok laseczki dobrej nocy życzę
Krysti moja przed ślubem też była aniołkiem i mnie kochałaa swoją drogą też ma na imię Krystyna;)
zresztą ja już tak uległam prototypowi teściowej że za żadne skarby nie zmienię zdania choćby nie wiem jak fajna była:D teściowa to teściowa:D trza tępićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 21:44
Militta110816, Aguś86, weronika86, Krysti, Murraya, Jaga, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moja teściowa też jest super
teść zresztą też
bardzo mądrze i z ogromnym wyczuciem podeszli do naszego związku i moich dziewczyn. Od początku okazywali dużo serca. Teraz twierdzą, że mają dwie wspaniałe wnuczki
i czekają na wnuka...
udało mi się dorwać dinozaury
natt, Fasia, weronika86, Ewelcia, Murraya, CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Zobaczcie ten moj wielki brzuch, to dopiero skonczony 35 tydzien, a gdzie dalej??
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88bdf1764a6a.jpg
Sorka za balagan, pelno klockow na podlodzeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 22:12
Rudzia, weronika86, Fasia, lysinka, iwonka1077, Krysti, Murraya, Aguś86, CzaryMary, Eweliśka, maggie86, liloe lubią tę wiadomość