Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy widziałyście jak są skrępowane dzieciaczki w szpitalu? Żadna nie zwróciła z Was uwagi , że tam też dzieciaczki są ścisło obadulone pieluchami
Wera dziecie na początku aby czuć się bezpiecznie często ma potrzebe skrępowania w trakcie snu, dlatego ze jego ruchy są na tyle nieskoordynowane ze poruszanie rękami moze go wybudzać. Nie mówie tu o wiązaniu ale tak jak w woombie czy w otulaczu można obadulić pieluchami jak w szpitalu. Swego czasu prosiłam położne by pokazały mi jak to zrobić ale się nie nauczyłam........weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:A czy widziałyście jak są skrępowane dzieciaczki w szpitalu? Żadna nie zwróciła z Was uwagi , że tam też dzieciaczki są ścisło obadulone pieluchami
Wera dziecie na początku aby czuć się bezpiecznie często ma potrzebe skrępowania w trakcie snu, dlatego ze jego ruchy są na tyle nieskoordynowane ze poruszanie rękami moze go wybudzać. Nie mówie tu o wiązaniu ale tak jak w woombie czy w otulaczu można obadulić pieluchami jak w szpitalu. Swego czasu prosiłam położne by pokazały mi jak to zrobić ale się nie nauczyłam........po to jest rozek, zawiniecie kochkiem..ja opatulalam do karmienia zeby nie drapnal mi suciaka
ale to co moja wiedzma pokazywala to raczki mocno na krzyz..prawa raczka na lewym bioderku!
-
Anka1501 wrote:Mantissa no co Ty mówisz? i to ze to wczesniak to nie ma znaczenia, że takie terminy??
a ta lekarka z Torunia to prywatnie ma terminy na czerwiec.
Ida, skierowania dostałam: do ortopedy, okulisty endokrynologa. Ale umawiac muszę się sama. Jedynie do poradni przyszpitalnej ja usg główki i morfologie mam już termin. -
mimka84 wrote:Idę się myć bo mąż robi miny dające na coś nadzieję
Sylvia trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze. Reszcie też spokojnej nocy życzę. Dobranoc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:59
-
hej ho:) melduję że żyję
byłyśmy dziś z córą odświeżyć włoski u fryzjera:)
zrobiłam metrówkę mamie na imieniny na jutro a jutro z rana lecę do niej tylko niech mąż wróci:)
czuję się świetnie i to mi wystarczy na dziś dzień
WEra gratuluję nowego tygodnia:D
a tak to nie wiem co u resztyale mam nadzieję że okej:)
a mi się woombie nie podoba-dziecko wygląda nienaturalnie wg mnie, może i jest super ale wyglądem jak poczwarawolę otulaczek:)
Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hej ho:) melduję że żyję
byłyśmy dziś z córą odświeżyć włoski u fryzjera:)
zrobiłam metrówkę mamie na imieniny na jutro a jutro z rana lecę do niej tylko niech mąż wróci:)
czuję się świetnie i to mi wystarczy na dziś dzień
WEra gratuluję nowego tygodnia:D
a tak to nie wiem co u resztyale mam nadzieję że okej:)
a mi się woombie nie podoba-dziecko wygląda nienaturalnie wg mnie, może i jest super ale wyglądem jak poczwarawolę otulaczek:)
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA bo to żadnych fajerwerków Wera nie będzie
za przeproszeniem wysr... je, a zauważyć trudno bo one bardzo małe są, białe, ale jak zdechną i się nie ruszają to ciężko zlokalizować
a sraka to jak żyją, teraz już spokój i bóle brzucha też powinny minąć
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Wera a może teściowa chciałaby troche hardcoru w zyciu zaznać i dlatego 60 szt pieluch przywiozła, wiązanie pokazała, żeby może ją tak wiązac? Ty ona czasem na Greyu niebyła?????????
-
KasiaKwiatek wrote:A bo to żadnych fajerwerków Wera nie będzie
za przeproszeniem wysr... je, a zauważyć trudno bo one bardzo małe są, białe, ale jak zdechną i się nie ruszają to ciężko zlokalizować
a sraka to jak żyją, teraz już spokój i bóle brzucha też powinny minąć
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Wera podejrzewasz owsiki? a dupsko swędzi?
my mieliśmy przed moją ciążą ale swędziało niemiłosiernie ale tylko wieczorami no i france wyłaziły.
Wera widziałam że skutecznie się pozbyłaś teściówki:D szacun:Dweronika86 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Wera podejrzewasz owsiki? a dupsko swędzi?
my mieliśmy przed moją ciążą ale swędziało niemiłosiernie ale tylko wieczorami no i france wyłaziły.
Wera widziałam że skutecznie się pozbyłaś teściówki:D szacun:D -
Aguś86 wrote:Ja podzielam zdanie Robotki odnośnie woombie, bo sobie teraz obejrzałam. Ja mam rożek, ale on jest jeszcze luzniejszy niż otulaczek
otulaczek kupiony na ciuchach, bardzo śliczny i nowy z metkąspróbuję go oczywiście i zobaczymy:)
a rożek mam na specjalną okazję-jak by tak teście przyjechali to mi dziecko tylko w rożku ewentualnie dotkna. tak to nie pozwolę. jestem tak cięta na nich ostatnio że na święta czy ja będę jeszcze z brzuchem czy bez-nie pojadę.Aguś86 lubi tę wiadomość
-
robitka od wczoraj zadnej wiadomosci
od tesciowej :-)jedynie wczoraj chciala wmowic mezowi ze powiedzialam jej, ze ona mnie denerwuje..hehe ale ja trzymam smsy ktore wysylam
napisalam ze tamat mnie drazni a nie ona..odpisalam ze obraca kota ogonem i cisza..chyba jej wstyd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 21:21