Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Fajne. W sumie nie pomyślałam, ze można od razu poprosić o coś co się przyda za jakiś czas, dla starszego bobasa
A macie dla swoich dzieciaczków jakieś maskotki ?? Bo ja bym chciała żeby mój dzieć miał taką przytulankę od urodzenia. Ja też miałam takiego misia co to go wszędzie ze sobą targałam przez długie lata)
wszedzie go targal
nawet na ziemi z nim zasypial...takie pierdolki dana sie dzieciom czun pewnie jesli spia pozniej w osobnym pokoiku
ja spalam z maskotka az do czasu jak sie wyprowadzilam do monego meza czyt 16 lat :-)hehe
Fasia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Pisałam do was z rana ale nie skończyłam bo znajome się zeszły i cały dzień zalecial.
Mam ogromny problem, bo maly powinien mieć w 4,8 i 12 tyg życia badanie dna oka a w Toruniu mamy jednego okuliste od wczesniaków z terminami na czerwiec i drugiego specjallistę w szpitalu w bydgoszczy terminy też na czerwiec. ;/ i nie wiem co teraz robić, jutro poloznej zapytam. -
nick nieaktualnySylvia - ehhh mam nadzieje ze ciśnienie się unormuje a jak nie to niech juz się male rodzi.
Iwonka - u mnie maz będzie na sali operacyjnej. Mamy w szpitalu taka możliwość za dopłatą.
Lysinka - no urósł brzucholek. CudnyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:44
lysinka lubi tę wiadomość
-
SYLVIA trzymaj się, będzie dobrze, mam nadzieję, że szybko powitasz Ninkę.
EWELCIA ja kupiłam taki sam rozmiar, jak noszę normalnie.
MARY zazdroszczę obecności męża, mój będzie mógł wejść dopiero po wszystkim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:54
sylvia007, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj przy przyjęciu od razu mi pobrali krew, siusiu oddałam i wymazać jeszcze wzięli, żeby już na rano były wyniki. Przed chwilą znowu miałam ciśnienie zmierzone po kolejnej dawce depegytu i mam 130/80.