Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja mam baleriny na szczescie co prawda nie sprawdzalam czy mi sie stopa miesci ale ciort tam najwyzej adidasy wcisne
heheh
Mary nic sie nie boj ja bałam sie dopiero rano jak jechalam do kliniki bo na 9 mialam umówiona cesarke... papierki ci dadza do wypelnienia kaza sie przebrac w koszule seksowna z rocięciem z tyłu a to dla mężaa ciuszki a to szybko na sale zleci i juz bedziesz bobo tulić nawet nie zdażysz się zestresowaćheh tylko sie nie denerwuj przy wkluwaniu igly w kręgosłup i będzie dobrze i nie patrz jakiej jest wielkości
pocieszylam???CzaryMary, hwesta, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka - Kochana jesteś
dziękuję
co prawda samej cesarki się nie boje a obsługi bobaska i tego nieszczęsnego znieczulenia. Maz bedzie przy mnie wiec mnie unieruchomi żebym nie ruszyła się.
Rano planuje jeszcze kosciol zaliczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 18:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:A gdzie podziewa się nasza Anka? Okna pomyte?
No i nadal brak odezwu ze strony mamuś z wyjątkiem Idy i Goshy
Już się odzywamJutro mam rozmowę z ordynatorem, dziś lekarz powiedział że koleżanka szykuje wypis
Dlatego jutro mam rozmawiać z ordynatorem kiedy ten piękny dzień nastąpi
Fasia, Aguś86, lysinka, mimka84, Justinka, mantissa, CzaryMary, Rudzia, KasiaKwiatek, Ida, weronika86, Agusiek89, Gosha, Eweliśka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida dzięki tobie mniej się boję cesarki. Nadal mam nadzieję na poród sn, ale nie wiem czy mała była łaskawa się obrócić.
Skoro brzuch mi urósł to pochwalę się zdjęciem z wczoraj, na rozpoczęcie kolejnego tygodnia.
Aguś86, mimka84, Justinka, Fasia, iwonka1077, Amy_, Ewelcia, mantissa, CzaryMary, Rudzia, KasiaKwiatek, Murraya, Ida, weronika86, Krysti, Agusiek89, Gosha, Eweliśka, maggie86 lubią tę wiadomość