Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Super Angela
Chatę szykujesz rozumiem
No żebyś wiedziała
Muszę ogarnąć ubranka dla niej te najmniejszePsikus taki bo jeszcze ostatnio lekarz mówił że po świętach powinna wyjść
Aguś86, mimka84, Fasia, lysinka, Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:A gdzie podziewa się nasza Anka? Okna pomyte?
No i nadal brak odezwu ze strony mamuś z wyjątkiem Idy i Goshy
Heheokien nie umylam. Poszłam dziś na długi spacer bo taka piękna pogoda była, później trochę pospalam
o 16 wpadła przyjaciółka, zrobiliśmy sobie obiad i obejrzalysmy film o striptizerach
polecam
Aguś86, Fasia, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Blizniaczka mojej przyjaciółki bardzo mnie pocieszyla
opowiadała jak chodziła z takim rozwarciem jak ja chyba 4 tygodnie a poród przeszła praktycznie bezboleśnie. Lekarz ja skierował do szpitala bo miała już 5cm rozwarcia a w szpitalu poczuła dopiero ból przy partych i zaraz miała urodzone
może też mi się tak uda
sylvia007, Fasia, lysinka, Aguś86, MartaAlvi, mimka84, KasiaKwiatek, weronika86, liloe, Agusiek89, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Hej. Nadaję że szpitalnego łóżka. Niestety musiałam zostać, bo moje ciśnienie dzisiaj nie za fajne. Pierwszy pomiar 150/100 drugi 170/110 a trzeci 160/100 i to po lekach
trzymajcie kciuki dziewczyny, żeby szybko mi poród wywołali, bo bez dziedzin to już nie mam szans wyjść
-
Fasia pytałaś o Cuski. Nie kupiłam
Myślałam nad nimi tyle czasu i dupa. w rezultacie zamówiłam im koty bo mi tak jak Tobie ubzdurało się że muszą mieć przecież jakąś pssssytulankę
O takie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/543819430250.jpg
Lysinka a pytanie o te cichobiegi z pepko. Rozmiarówka jest taka standardowa czy jakoś inny rozmiar musiałaś kupić niż nosisz? Bo mam na nie ochotę a że jestem w szpitalu to muszę zlecić komuś zakup i nie wiem jaki rozmiarFasia, CzaryMary, lysinka, KasiaKwiatek, weronika86, Krysti, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość