Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida takie rzeczy u nas w szpitalu? To przez to, ze mały to wczesniak czy to standard u nas?
Mimka jestes kolejna ktora potwierdza moja mysl o przytulance)
mimka84 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Sylwia tulę i trzymam kciuki. Odczuwasz jakoś to ciśnienie?
Fasia, mój syn dostał swoją pierwszą maskotkę jak miał 4 miesiące, dostał ją od taty na dzień dziecka. Był to taki kaczorek bawełniany z grzechotką taką delikatną w środku. Nazywa się Kaziu i syn śpi z nim do dziśJak mu się gdzieś w nocy zapodzieje to jest krzyk: Kaziu, nie mam Kazia, pomóżcie mi szukać!!! Ciekawe ile lat jeszcze będzie z Kaziutkiem spał
-
Weronika patrz na to!!
Wyjaśniło się - Twoja teściowa pewnie za dużo na Pinterest'a wchodzi i potem ma takie pomysły żeby wiazać dziecko pieluchami! hahahaha
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48a986537c3a.jpg
Pani pod zdjeciem pisze: "Secret Swaddle. Yes! We used this with baby O and it changed our lives! He actually started sleeping for 4+ hour stretches!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:08
hwesta, CzaryMary, Aguś86, Fasia, mimka84, weronika86, KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tu nie chodzi o otulacz tylko o tą pieluche która wiąże temu dziecku ręce
Ostatnio Weroniki teściowa przywiozła jej 60 pieluch w zamyśle żeby wiazała dziecku ręce. Tak mi się skojarzyło jak to zobaczyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:14
weronika86, hwesta, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
no tak jest to popularne ale wydaje mi sie ze ( sorki jesli kohls obraze) to dla leniwych matek...o wow dziecku spi 4hr! kazde soi jak czuje sie bezpieczne..dziecko ma odkrywac, eksplorowac...badac swoje raczki nawet jak sie podrapie...dziecko samo sie stymuluje a tak? horzej jam w brzuchu..normalne ze jak sie ruszyc nie moze to spi
Anka1501, Aguś86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRany Marta dopiero dopatrzylam na tym zdjęciu, że dziecku ręce skrępowali z tyłu! Masakra!
Otulacz mam podobny, też zielony, ale w życiu nie związałabym tak dziecka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:21
weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taaak mi tylko o tą pieluche chodziło. Otulacz sam w sobie pewnie spoko jest
Tak swoja drogą nie czaję tego pomysłu z pieluchą... skoro sam otulacz krępuje ruchy dziecku tak że nie może nimi ruszać to po cholere ta pielucha jeszcze?
Ale i tak najbardziej mnie rozbawiła wizja teściówki śledzącej co tam w 'Hameryce' ludzie wymyślają żeby mogła tę bezcenną wiedzą podzielić się z Werką - ku jej uciesze oczywisciehihihi
weronika86 lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Taaak mi tylko o tą pieluche chodziło. Otulacz sam w sobie pewnie spoko jest
Tak swoja drogą nie czaję tego pomysłu z pieluchą... skoro sam otulacz krępuje ruchy dziecku tak że nie może nimi ruszać to po cholere ta pielucha jeszcze?
Ale i tak najbardziej mnie rozbawiła wizja teściówki śledzącej co tam w 'Hameryce' ludzie wymyślają żeby mogła tę bezcenną wiedzą podzielić się z Werką - ku jej uciesze oczywisciehihihi
KasiaKwiatek, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny