Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie planuje żadnej depresji już ... Pierdziele, wystarczy tego . Moja Ala sie moze już rodzic, co mnie bardzo cieszy
w końcu jest z dobra waga
boje sie porodu ale dam radę jakos , wszystkie daja radę
Fasia, CzaryMary, Aguś86, KasiaKwiatek, lysinka, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:A ja nie wiem co do ubrania wziąć na wyjść ze szpitala ... w żadne gacie sprzed ciąży już nie wejdę więc chyba zostają jakieś legginsy, a na górę coś luźnego by się przydało coby wielki wciąż brzuchol zakryć .. Buty musiałabym jakieś kupić.
Pisałyście dziś o jakichś balerinkach z pepco - ktoś by pokazał?
W maju to juz bedzie ciepło. mozesz w szlafroku wyjsc i w klapkach kapielowych. wrazenia raczej na nikim nie zrobisziwonka1077, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Mary, MF super brzuszki
ja wróciłam ze spacerku, zrobiłam obiad i zjadłam juz i dziecie przy chwili nieuwagi mi sie uspalo znow bedzie łazić do 23 grrrrrrr no ale trudno, w gości jedziemy za 2 godziny to moze przynajmniej nie będzie marudzic...
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Ida polecam alantan niebieski. Świetnie nawilza i natłuszcza. Jak dostałam takiego wysmarowanego MArcela tym to sie świecił jak psu jajcory:DDDD
Chyba , że faktycznie chcesz to Balneum ma to samo zastosowanie a jest tańsze.
Dziewczyny nadal mnie pobolewa brzuch ale już nie jak na małpe tylko pulsacyjnie nad jajnikiem z lewej stronyIda lubi tę wiadomość