Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMary MF śliczne brzuszki...aż żal się żegnać z nimi
Byłam z piesem moim na długim spacerku, zrobiłam zakupy wracając, słonko bosko grzeje, w bluzie, legginsach i samym poncho było mi idealnieuwielbiam wiosnę i chciałbym jak Ida...z wózkiem już w spacerować
Godzinę połaziłam i pod koniec już ostro kuło w szyjceno chyba tak już będzie... Miki nie wypadł i na moje 3 piętro weszłam więc got.
Zrobiłam sobie ryż na mleku z jabłkami z cynamonem...niebo w gębie
No i teraz mnie muli...drzemka zanim stado wróci ze szkół i pracyFasia, Aguś86, shimmer_lip, lysinka, weronika86, Murraya, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Dziewczyny mam pytanie - bo znajomi zaczynają nas pytać co chcemy dostać dla Julka. Każdy mówi żeby to było coś co nam się przyda, bo nie chcą kupić czegoś co może już mamy. No i ma to być dla Julka
Problem w tym, że my bardzo dużo rzeczy mamy, zabezpieczyliśmy się dużo wcześniej, bo nie było wiadomo kiedy urodzę no i teraz nie mam pomysłu .. Jakieś propozycje? Bo ja nie wiem
Fasia, mf, Murraya lubią tę wiadomość
-
A jeszcze nam się podobają takie zestawy tommee tippie czy jak to się tam pisze
ale dla starszych dzieci czyli z miseczkami, sztućcami i kubkami niekapkami
https://www.google.pl/search?q=tommee+tippee&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qIoJVYzTKcbQ7Aa95oCYBQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=619#tbm=isch&q=tommee+tippee+explora&revid=384395733weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziewczyny mam pytanie - bo znajomi zaczynają nas pytać co chcemy dostać dla Julka. Każdy mówi żeby to było coś co nam się przyda, bo nie chcą kupić czegoś co może już mamy. No i ma to być dla Julka
Problem w tym, że my bardzo dużo rzeczy mamy, zabezpieczyliśmy się dużo wcześniej, bo nie było wiadomo kiedy urodzę no i teraz nie mam pomysłu .. Jakieś propozycje? Bo ja nie wiem
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Aguś ja poinformuję wszystkich znajomych, że nie chcemy żadnych maskotek. Jak mają zamiar je kupić to ja wolę pieluchy albo nic
Liloe czy Ty masz tego misia szumisia ?? Bo ja się nad czymś takim zastanawiam. Albo Cuski
nie mamczekam na pytania co chcemy dostać
Aguś86, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość