Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:Najbardziej sie boje ze znowu to ktg i takie wyjdzie i co wtedy? Powtorka z rozrywki ? Ja nie chce.
Twoje ktg będzie idealne i dzieć będzie siedział w środku do terminu.
Fasi tata będzie zrowy a Julek się urodzi sn przy anielskich śpiewach - to już dawno mamy ustalone.
Mimki komory będą idealne i najpiękniejsze na świecie.
Rudzi rana się zabliźni do końca przed porodem.
Moja Baśka będzie może trochę chuda ale zdrowa i też sn wylezie
Czary rana po cc się będzie goiła w 3,5 dnia.
Misi małe będzie dużo większe niż się doktorom wydaje, zdrowiutkie a wody w normie.
Adk i Liloe usg oszukuje z wagą w drugą stronę - no takie dzieciorki akuratne do rodzenia
A Olek Amy wylezie w tak sprytny sposób żeby matce zaoszczędzić igły w pipie
Pewnie jeszcze zapomniałam o najróżniejszych dzieciorkach ale wszystkie wylezą zdrowe i nie narobią matkom z dupek jesieni średniowiecza
Amenmf, lysinka, Aguś86, Fasia, Rudzia, CzaryMary, Bambi85, Gosha, KasiaKwiatek, liloe, Jaga, iwonka1077, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystko ok. Wykluczona hipotrofia na 100% , mała wazy wg dzisiejszego usg 2690 wiec super. Jutro prawdopodobnie wychodzimy i czekamy na porod
mf, Aguś86, lysinka, natt, Fasia, CzaryMary, Rudzia, Bambi85, Gosha, Lali, KasiaKwiatek, Justinka, Krysti, adk_1989, liloe, Agusiek89, Jaga, weronika86, iwonka1077, mimka84, NY, Angela89, kluska, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Supcio Hwesta zazdroszczę strasznie
Ja mam doła totalnie. Będę musiała sama zwiększyć dawke Dopegytu ,bo coś jedna tabsa nie pomaga w szpitalu też tak mi dawali 3x2 , z resztą połozna wczoraj mówiła,że jak coś to se zwiększyć dawke.
Ale mam doła co do tej wagi.Czuje,że to moja wina nie sądzę by to były geny , obwiniam się tym ciśnieniem ,a może to ,że za mało witamin jadłam w sumie wcale nie brałam nawet kwasu tylko do 16 tyg kwas foliowy brałam. Może za dużo stresu,wysiłku jeny.Było tak dobrze od końca lutego zaczął słabo przyrastać...dlaczego...
do tego nic się nie dzieje ja chce już rodzić ,niech się dzieje albo niech lekarka zdecyduje wywołać ,bo już wysiadam...bardzo ciężkie jest mi te czekanie kiedy mnie coś dopadnie to myślenie czy będzie tż w domu czy zdoła przyjechać w razie czego...ehh
Ciśnienie 123/96 no i co to ma być ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 14:13
-
nick nieaktualny
-
Młoda Damo ale Twoje ciśnienie nie zależy od Ciebie. Czego byś nie robiła w ciąży to u jednej będzie dobre u drugiej złe i tyle. Tak reaguje Twój organizm a jaki Ty masz na to wpływ? Są baby które piją i palą i biorą w ciąży narkotyki a ciśnienie mają super ale wiadomo, że nie są super matkami. A Ty swojemu dziecku nie zrobiłaś nic złego. Ja jadłam witaminy a Baśka też maleńka więc witaminy możesz wykluczyć bo to bzdura. Na stres za bardzo nie masz wpływu, wiadomo, że człowiek się stara nie denerwować ale nie zawsze się da!
A że chcesz rodzić to rozumiem. Raz, że jesteś na takim etapie ciąży, ze możesz spokojnie a dwa jak coś się dzieje to człowiek chciałby sprawę zakończyć. Tylko ja tak cały czas myślę, że np synuś Maggie wyszedł wcześniej bo był duży i sam wiedział, że to już jego czas. A może te nasze mniejsze maluchy muszą posiedzieć w środku trochę dłużej bo czują, ze nie są gotowe? Może ten tydzień, dwa to dla nich duża różnica a my Matki damy radęMłoda Ty też dasz!!!
No to dolne trochę za wysokie ale może się denerwujesz? Weź meliskę sobie zrób i zmierz za jakiś czasWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 14:18
Aguś86, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa...muszę się wziąć w garść ,ciężko jest myśleć pozytywnie ale muszę.Już niedługo powitamy na swiecie naszą niespodzianke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 14:38
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOstatnie.... trochę smutno ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:35
Krysti, natt, Bambi85, Gosha, lysinka, Aguś86, Fasia, hwesta, Rudzia, shimmer_lip, Ewelcia, liloe, Anka1501, Justinka, Jaga, Ulka84, weronika86, Lwica, iwonka1077, mimka84, NY, Amy_, kluska, Murraya, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość