Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:a co to za maść ??
Procto-glyvenol - można stosować od 4 miesiąca ciąży. Na pewno mogę go polecić z uwagi na działalnie przeciwbólowe bo jak mi wylazł "obcy pasażer odbytu" to nie mogłam chodzić a po kilki minutach od posmarowania ulga była naprawdę odczuwalna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też od kilku dni stosuje regularnie procto-glyvenol i nasiadówki 2x dziennie albo jak nie chcę mi się to mocze wacik w naparze z kory dębu i przykładam (polecane i bezpieczne w ciąży). Wylazły mi 3 na raz w 1 dzień. Powiem wam, że po kilku dniach widzę różnice, były bardzo napuchnięte a teraz się obkurczyły sporo, nie wychodzą i nic nie boli. Polecam
Fasia lubi tę wiadomość
[/url]
-
http://www.tvp.info/19289902/kamil-to-prawdopodobnie-najmlodszy-na-swiecie-pacjent-ze-sztuczna-nerka-legniccy-lekarze-uratowali-zycie-wczesniakowi
Mój szpital!nareszcie mogą się czymś pochwalić!
Aguś86, hwesta, Fasia, Anka1501, lysinka, mimka84, natt, shimmer_lip, CzaryMary, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja sobie zamówiłam Aesculan, gdzieś na forach wyczytałam że dziewczyny stosowały. Wiem, że ten kasztanowiec pomaga. Jak się nie sprawdzi to kupię to co Ty. Mnie na szczęście aż tak nie boli jak chodzę ale nie mogę się nawet podetrzeć za przeproszeniem, dotknąć się go nie da
Serio boję się, że pęknie .. to krwawienie to on? pękł ?
Wiesz co, ciężko mi tam zajrzeć ale jak przykładam czysty papier to widać że to z jego okolic, z jakiejś malutkiej dziurki. Nie że go jakoś rozwaliło na pół czy cos. Ale już baardzo malutko leci także spoko. Ale strachu się najadłam. Co ciekawe nie martwiłam się o malucha w pierwszym odruchu tylko pierwsze co mi przyszło do głowy to "Ja nie chcę do szpitala!" Chyba nie jestem najlepszą matką świata innie za dobrze to o mnie świadczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak
jadę do Jurija
Na bank dam znać co i jak po wizycie
A hemoroidy straszna sprawa. Dobrze, że większość po ciąży się chowa i nie daje objawów. Ale to mnie dziewczyny jeszcze bardziej utwierdza w tym, żeby dbać o miękkie gówienkomam w domu colon c z początków ciąży i chyba do niego wrócę no i ten duphalac do szpitala biorę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 13:55
-
nick nieaktualny
-
Agus nie wiem ile ma szyjka dokladnie, bo teraz to i tak juz moze sie skracac, przepuszcza opuszek palca- tez juz tak moze byc w 36tc . Mojego gina najbardziej martwily te skurcze, prof powiedział to samo, wiec juz nie zabiegalam o mierzenie szyjki, bo uznalam ze to rozsadne podejście i logiczne.
Wiec sobie tak leze.
Mialam napisac że ten bebiklub mnie oszukal ake wlasnie maz przyniosl mi paczke.
Aaa i przestancie o tym seksie w kolo bo mnie rozniesie :p
Aguś86, shimmer_lip, Fasia, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość