Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiakKwiatek wrote:A ja mam 11 dni do...seksu
8 miesięcy posuchy...czuję się jak dziewica przed pierwszym razem
A mój K jak go zaczepiam i wyliczam to prawie blady się robi hihihi schiza o pukaniu syna w głowę trwa...ale trudno mam to ww du...
tyle ze ja rano mam wieksza ochote a moje dziecie ma czujny sen i tylko gadac zaczniemy to ona wstaje i do nas przychodzi wiec wieczor wchodzi w gre tylko no moze na wekend bo jutro do gina to juz wytrzymam
KasiaKwiatek, MartaAlvi, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasiu najprawdopodobniej zaraz po świętach, 7 kwietnia bo nie zniose ani dnia dłużej
Fasia, ale jak ściagną szew to się bierzecie za barabara? Bo ja jak tylko mi to dziadostwo wyciagną to wskakuje na męża
Kasia chyba też zacznę odliczać. Ostatnio rozmawialismy z mężem z położną i mówiła że najlepiej co 2-3 dni żeby nasienie było dobrej jakości i miało dużo tej prostaglandyny(? czy czegoś takiego) a mąż na to "a to nie można 2-3 razy dziennie?" - chyba oszalał, z moją kondycją?!?!?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 12:21
KasiaKwiatek, iwonka1077, Fasia, natt, liloe, Bambi85, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:U nas posucha od sierpnia i wciąż trwa ... Wy macie zielone światło przed porodem, a u nas wciąż czerwone i po porodzie kolejnych 6 tyg połogu .. Maaaatko 10 miechów bez seksu ..
Amy moze nie rodzi a pewnie nic nie powie tylko po fakcie ze urodzilaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 12:20
-
nick nieaktualnyWłaśnie ja pamiętam o tych prawie prawie 2 miesiącach po porodzie gdy bez kija nie podchodź
dlatego raz wykurzanie Mikiego z dziupli, dwa chociaż kilka razy nasycić się na zaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 12:21
Amy_ lubi tę wiadomość
-
;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 16:55
KasiaKwiatek, iwonka1077, MartaAlvi, Fasia, lysinka, Justinka, Aguś86, Eweliśka, Rudzia, natt, sylvia007, mf, maggie86, Lali, liloe, Ida, Bambi85, Ulka84, Krysti, Agusiek89, Auro, kluska, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też nie żałuję Shimmer. Owszem zapłaciłam ale mega zestaw mam, niepowtarzalny jaki sama wybralam. Z podusią żabką, poduszką do wózka, kocykiem, angel wings, a do tego szmatką z metkowcami d o zabawy
Ta pościel od kokainy ok ale zwykła, seryjna i też miałam niefajne doświadczenie z nimi i dostawą.
U Natalii złapałam się przed kwietniówkowym bumem i od zamówienia miałam ją po 2 tygodniach.shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Ano faktycznie, chociaż wiesz, jak się okaże że ściagną szew i nic sie nie zadzieje, to jeszcze szpitalny prysznic można wykorzystać
hahaha
Ja się boję, że on to wyciagnie i nic się nie bedzie działo i będzie trzeba wywoływać - taka moja schiza straszna
Shimmer boskości!Przeurocze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 12:26
KasiaKwiatek, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny