Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba jutro pojadę do szpitala i oddam krew na te markery nowotworowe. I tak miałam robić ostatnią morfologię jutro to co za różnica czy mi raz pobiorą krew czy dwa
Ja się szykuję na okna w przyszły weekendna szkole rodzenia nam mówili żeby po 36tc zacząć więcej chodzić i być bardziej aktywną żeby główka ładnie zeszła więc właściwie już mogę
a ten dzisiejszy też mi powiedział, ze moja torbiel/guz może być wskazaniem co cc ale nie musi!!! Jest jakaś szansa na normalny poród
Edit. Ciekawe ile się czeka na wyniki tych markerów???Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:58
-
nick nieaktualnyShimmer - super ze udało Ci sie z doktórem
Mi ewidentnie wali na beret. Rozpakowałam torbę młodego. pozmieniałam koncepcje ciuszkowe, jeszcze raz wszystko poprasowałam. Chyba zaczynam się stresować...
KasiaKwiatek, maggie86, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liloe na jeźdzca bo masz kontrolę nad głębokością i to przy pozycji jak partner leży bądź siedzi.Znajdziesz dla siebie szybko dobrą pozycję,wszystko też zależy od kondycji bo ja po ostatnim sexie miałam zakwasy na udach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 12:02
liloe, iwonka1077, KasiaKwiatek, lysinka, Jaga, Bambi85, Krysti lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Ida wrote:Justinka - moje ustalenia z Natali trwają już miesiąc. Naprawdę długo. Myślę, że gdyby Franek się jeszcze nie narodził, to czekałabym o wiele dłużej. I mnie też pytała się, czy kocyk może być w inny wzór niż zamówiłam, zgodziłam się, bo aż tak mi nie zależy.
a co do materiału na kocyk synka.. zależało mi tylko aby bawełna była w autka i sama mi przesłała kilka wzorów abym sobie wybrała, a i tak 3 tyg i nadal go nie mazaproponowała niby że może przesłać to co dla małej, a później dośle dla syna... ale zależało mi też aby to przyszło razem, po za tym co miałabym płacić 2x za kuriera
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:A ja się cieszę, że nie zamawiałam nic u tej całej Natalii, bo teraz chyba by mnie kurwica trafiała, że czegoś nie ma, że się pomyliła albo że czekam już miesiąc albo dwa na zamówienie
heheh chciałam to samo napisać
Kobita po prostu nie wyrabia. ale w sumie mogłaby na samym poczatku przy skałdaniu zamówienia napisać, że czas realizacji 5 miesięcy
Kasia - no właśnie. Pozmieniałam na ładniejsze i mniejsze. bo napakowałam wczesniej na 62 ale wydaje mi się że młody na pewno by sie w tym utopił. Pozmieniałam na 56:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 12:09
liloe, Fasia, iwonka1077, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Fasia mi przy synu na ostatniej wizycie powiedziała, że w weekend lub zaraz po urodzę byłam w piątek
i co urodziłam równiutko 2 tygodnie po tej wizycie
teraz się śmieję, że skoro mi daje tydzień do dwóch to pewnie szybciej pójdzie
W sobotę robię imprezę i ciekawe czy będzie z atrakcjami porodowymi
wczoraj mama się pytała czy zakupy na imprezę porobiłam, a ja na to że skąd, po co, a jak urodzę wcześniej to po co mi te zapasy, które w czasie karmienia nie będę mogła jeść
mąż co chwile się pyta czy rodzę - nie chce mu się już do pracy chodzićFasia lubi tę wiadomość
-
no taaa co z tego ze matka czyli ja cche wyjsc z domu jak dziecko sie zabawa zajelo i mówi ze ona jest zajeta teraz
no co musze ja zegnac jakos, pranie wyjme powiesze na balkon i moge na spacer leciecale wiaterek jakis jest chyba......
-
Myślę że Natalie trochę pochłoną ten sklep który chce otworzyć, bo tworzy też do niego jakieś rzeczy + jeszcze zamówienia, a chyba jest sama jedna... ja pewnie gdyby nie ochraniacz to bym nie zamawiała u niej... a tak to przy okazji pokusiłam się na inne rzeczy i czekam... już nie mówiąc że wyceniła mi prześcieradło z gumką na 40 zł... a ja kupiłam na allegro za 17 zł...
-
Fasia wrote:Mi też jeszcze nie odszedł czop ale nie wiem czy przy szwie może odejść czy nie?
Też sie ostatnio zastanawiałam jak tu wszystkie pisały o odchodzeniu, czy przy pessarze może odejść czy nie. Mi się wydaje że nie, bo chyba nie bardzo ma jak -
CzaryMary wrote:heheh chciałam to samo napisać
Kobita po prostu nie wyrabia. ale w sumie mogłaby na samym poczatku przy skałdaniu zamówienia napisać, że czas realizacji 5 miesięcy
Kasia - no właśnie. Pozmieniałam na ładniejsze i mniejsze. bo napakowałam wczesniej na 62 ale wydaje mi się że młody na pewno by sie w tym utopił. Pozmieniałam na 56:)hehe
dobrze ze ja pozniej zaczelam prac ubranka hehehe bo bym przemieniala tak jak wy pewnieCzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam 11 dni do...seksu
8 miesięcy posuchy...czuję się jak dziewica przed pierwszym razem
A mój K jak go zaczepiam i wyliczam to prawie blady się robi hihihi schiza o pukaniu syna w głowę trwa...ale trudno mam to ww du...
liloe, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość