Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Brzuchy super
Misiu chyba faktycznie ktoś się walnął z tym wynikiem wód ostatnimtrochę lipa, że do porodu będziesz w szpitalu ale z drugiej strony to gdyby cokolwiek się działo masz opiekę na miejscu! No i wyjdziesz już z maleństwem
Też się pocę trochę bardziej ale mam wrażenie, że najbardziej mi się dupsko pociaaa no i u mnie też czop na miejscu, skurczy brak, kłucia się pojawiają w szyjce i tyle
jest szansa, ze do połowy kwietnia zostaję w dwupaku
iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Mojej siostrze Dębski 9 lat temu powiedział, że bez operacji nie będzie nigdy mogła mieć dzieci, a jak nawet zajdzie w ciążę, to on ręczy, że nie donosi. W ciągu tych 9 lat urodziła 3 - operacji nie było
dlatego mi na nim zależało
a o jakiego lekarza byś nie popytała to fakap się zdarza każdemu.
Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:A jak już się tak radzimy we wszystkim to może mi pomożecie też
Będę wymieniać rolety w salonie i w pokoju u maluszka i wymyśliłam sobie żaluzje drewniane. Bardzo mi sie podobają a poza tym wydaje mi się że najlepiej pozwalają dozować światło w pomieszczeniu a oba pokoje są albo rano baaardzo mocno nasłonecznione albo wieczorem i latem robi się w nich mocno gorąco. Ale okna mam białe plastikowe i zastanawiam sie jak to bedzie wyglądać z drewnianymi żaluzjami. Oczywiście jest mnóstwo kolorów. Ja myślałam albo o bardzo jasnym drewnienie (ala sosna) albo o takim miodowym, ciepłym kolorze. Ale właśnie nie wiem jak to z tymi bialymi plastikami bedzie sie komponować. Ewentualnie drewniane ale pomalowane na biało. Co myślcie? -
iwonka1077 wrote:Adk widzialam u siostry na bialych oknach i ciemne i jasne i obie dobrze wygladaly zalezy jak masz wystrój i które by ci bardziej pasowały
O! No to fajnie. Ja w zasadzie sama nie wpadłam na to że to może być jakiś "problem" tylko moja mama zasiała we mnie wątpliwości:) -
Fasia wrote:Justinka czyli to uczucie lekkości zaczyna towarzyszyć przed rozwiązaniem ?? Bo ja tu dziś pisałam, ze jakoś mi lekko ze wszystkim - wstawaniem, siadaniem, kucaniem, chodzeniem. Jakby mi ktoś brzuch zabrał, aż mąż pytał czy Julek na miejscu czy już wyszedł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:41
Fasia lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Fasia wrote:Justinka czyli to uczucie lekkości zaczyna towarzyszyć przed rozwiązaniem ?? Bo ja tu dziś pisałam, ze jakoś mi lekko ze wszystkim - wstawaniem, siadaniem, kucaniem, chodzeniem. Jakby mi ktoś brzuch zabrał, aż mąż pytał czy Julek na miejscu czy już wyszedł
Fasia, iwonka1077, CzaryMary, KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:To nie ma żadnego znaczenia!!! On jest kierownikiem w przybytku w którym rodzę i nawet gdyby był największym jemiołem wśród lekarzy - on decyduje w mojej sprawie
dlatego mi na nim zależało
a o jakiego lekarza byś nie popytała to fakap się zdarza każdemu.
Wiem, że u Ciebie to inna sytuacja i masz w nim "konkretny cel". Tak tylko napomknęłam, bo do dziś w żartach o Panu Dębskim wspominamywtedy akurat fakap wynikał raczej z chęci zarobku, no ale wtedy nie był taką sławą jeszcze, więc idzie zrozumieć
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra pytanie do koleżanek, które mogą i używają mężów - proszę o propozycje pozycji na III trymestr. Po abstynencji od lipca w piątek zacznie się dziać aaaa nie mogę się doczekać
Oczywiście wiem, że na boczku na tzw. łyżeczki. Coś jeszcze???Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:48
KasiaKwiatek, Anka1501, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry miłe Panie,
nie odzywam się za wiele bo wena mnie opuściła, ale w końcu jestem z Wami na bierząco! Coś się uspokoiłyście kwietniówki i chwała Wam za to
Dostałyście poczuszkę z Bebiklubu?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/878597064fe1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dca3ade1e462.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4964639dd97.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4a65a662531.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b095af87cd4.jpg
Edit... hahaha ale się wstrzeliłam! Fasia, widzę ze i do Ciebie dzisiaj zawitałaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:49
Justinka, iwonka1077, CzaryMary, Fasia, Aguś86, KasiaKwiatek, maggie86, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Wiem, że u Ciebie to inna sytuacja i masz w nim "konkretny cel". Tak tylko napomknęłam, bo do dziś w żartach o Panu Dębskim wspominamy
wtedy akurat fakap wynikał raczej z chęci zarobku, no ale wtedy nie był taką sławą jeszcze, więc idzie zrozumieć
z dziećmi
dobrze, że w tą stronę się pomylił chłopak
liloe, Fasia lubią tę wiadomość
-
a jak powiedziałam tydzień później mojej gin o tym to ona na to "chce mi Pani powiedzieć że urodzi po terminie" więc wg niej to nie oznaka porodu
chociaż to było powiedziane przed badaniem, po powiedziała 'daje Pani tydzień, maks dwa, chyba już się nie zobaczymy na kolejnej wizycie' nie wracałam już do tego to o co chodzi z tą lekkością