Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka zacny brzuszek
Co do kocyka, to jak ten kapturek za bardzo ci się z ręcznikiem kojarzy, to obetnij go
Haneczka ja też się pocę bardziej od jakiegoś czasu, antyperspirant nie daje rady. Jak tylko zdarzy mi się załozyć coś z domieszką poliestru to jest gorzej.
Mój czop się twardo trzyma, ale ja mam jeszcze dużo czasu, żeby rodzićiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wpadam zdać relacje i idę czytać co u Was.
USG wyszło dobrze: wagi nie znam, przepływy w porządku,wody skoczyły z 2,6 do 5. Co do wód to wydaje mi sie ze chu..wo tu mierzą. Tydzień temu miałam 7,7 po czym zaczęłam wiecej pic bo ginka mówiła ze mało. W poniedziałek 2,6 a dzis 5. Piłam ostatnio mniej niż w domu. Pod koniec następnego tygodnia cc, ale wyjsć nie mogę bo malowodzie.
Bardzo Wam dziękuje za kciuki , a teraz pora doczytać co u Was:)
Fasia, Ida, KasiaKwiatek, iwonka1077, Aguś86, CzaryMary, malinka1984, Murraya, lysinka, haneczka, Justinka, MartaAlvi, Lali, natt, Jaga, Eweliśka, mimka84, Bambi85, sylvia007, NY, Krysti, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Wpadam zdać relacje i idę czytać co u Was.
USG wyszło dobrze: wagi nie znam, przepływy w porządku,wody skoczyły z 2,6 do 5. Co do wód to wydaje mi sie ze chu..wo tu mierzą. Tydzień temu miałam 7,7 po czym zaczęłam wiecej pic bo ginka mówiła ze mało. W poniedziałek 2,6 a dzis 5. Piłam ostatnio mniej niż w domu. Pod koniec następnego tygodnia cc, ale wyjsć nie mogę bo malowodzie.
Bardzo Wam dziękuje za kciuki , a teraz pora doczytać co u Was:)
Misia to może ja się z Tobą moimi wodami podzielę, bo jak mi chluśnie, to będzie armagedonmaggie86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Mi też jeszcze nie odszedł czop ale nie wiem czy przy szwie może odejść czy nie?
Shimmer super info!! Ale jaja, że się udało na nfz i to za tydzień hehea co do wizyty jutrzejszej to ona jest płatna?
No i w sumie nie wiem co zrobić
Ale dziewczyny też jestem w mega szoku, że to tak wyszło wszystko
KasiaKwiatek ja na balkonie mam zawsze ubiorkione są takie wdzięczne i słodkie a że są niskie to pomiędzy nimi wtykam coś wyższego i coś co ładnie zwisa (zazwyczaj komarowce).
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c7/Iberis_sempervirens_a1.jpgKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Shimmer to super widac to nie zalezy od tego czy prywatnie tylko jaki jest dany lekarz, nie???
ja tez do tego jutro bym juz nie szla skoro mozesz do tego isc, ale decyzja twoja
Misia to kolejny dowód jaki bardzo te wszystkie sprzety moga się mylić i w nas matkach wzbudzać niepotrzebnie niepokój, ale co zrobic.....
dzieki za rady do kocyka odetneshimmer_lip, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia z tym małowodziem to lekka przesada, u mnie było i 4 tego samego dnia 7 a za tydzien już AFI 11 więc...o kant czasami ich te wyliczanki,a ile stresu to moje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:32
weronika86 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Mi też jeszcze czop nie odlazl a wypatruje go zawsze bardzo namiętnie
Zaczyna mnie chyba brać stres przed cesarka nie mogę uwierzyć ze za 8 dni mały będzie z nami tylne miesięcy na niego czekalismy a to juz tuz tuz
Co do wód to ja nie wierze w to mierzenie mi tez raz tak wychodziło potem inaczej zależy od lekarza sprzętu wg mnie nie ma się co przejmować chybaMurraya lubi tę wiadomość
-
A jak już się tak radzimy we wszystkim to może mi pomożecie też
Będę wymieniać rolety w salonie i w pokoju u maluszka i wymyśliłam sobie żaluzje drewniane. Bardzo mi sie podobają a poza tym wydaje mi się że najlepiej pozwalają dozować światło w pomieszczeniu a oba pokoje są albo rano baaardzo mocno nasłonecznione albo wieczorem i latem robi się w nich mocno gorąco. Ale okna mam białe plastikowe i zastanawiam sie jak to bedzie wyglądać z drewnianymi żaluzjami. Oczywiście jest mnóstwo kolorów. Ja myślałam albo o bardzo jasnym drewnienie (ala sosna) albo o takim miodowym, ciepłym kolorze. Ale właśnie nie wiem jak to z tymi bialymi plastikami bedzie sie komponować. Ewentualnie drewniane ale pomalowane na biało. Co myślcie? -
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Shimmer i jak to dobrze, że poszłaś! Super wieści
i lekarza też już masz i konsultacja konkret. Chyba darowałabym sobie jutrzejszą wizytę i waliła do Dębskiego
Mojej siostrze Dębski 9 lat temu powiedział, że bez operacji nie będzie nigdy mogła mieć dzieci, a jak nawet zajdzie w ciążę, to on ręczy, że nie donosi. W ciągu tych 9 lat urodziła 3 - operacji nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:33
-
Witam w ten piękny słoneczny dzień
Ida - zazdroszczę jutrzejszego spacerkuprzypomniało mi się jak byliśmy na pierwszym z synem
A i super że z pościelą się udało!
Ja dostałam foty wczoraj, ale niestety 2 rzeczy zostały zrobione nie tak jak prosiłami teraz kombinuje aby poprawić... już nie wspomnę, że już 3 tyg czeka na materiał na kocyk synka i nie wiem czy ostatecznie dotrze
ogólnie jestem lekko rozczarowana.. ale jak już wszystko dostane, pewnie mi przejdzie
Pochwal się koniecznie swoim kompletem
Iwonka kocyko-ręcznik super! moje kolorkija chyba będę jedyna za tym by nie obcinać
kapturka, jest fajny
po za tym chyba zbytnio nie będzie przeszkadzał
OOO i brzusio super!
Shimmer fajnie że się udało tak z tym doktorkiem!
Wera współczuje tej akcji z owsikami! Jakaś porażka ta matka, czasami ludzie totalnie nie myślą, ech szkoda słów
Fasia super niespodziankado mnie nic nie dotarło z darmowych gadżetów
U mnie noc taka sobie.. niby ok spałam, ale strasznie mnie gardło i migdały bolały, nie mogłam połykać śliny taki ból:/ a teraz jest już okjuż nie wspomnę że mała jakoś nadzwyczajnie spokojna od 3 dni, a dziś jakoś szczególnie cisza nawet pepsi ją nie rusza, aż dziwne! ale to pewnie cisza przed burzą hmmm tak bardzo chce urodzić najwcześniej 22.03 że pewnie wywinie mi numer i wcześniej będzie się pchać
mimo że specjalnie jakoś się nie forsuję, ale czuję ją mega nisko, non stop spinanie brzucha, kłucie pipki, częste latanie do toalety, poluzowanie dwójki, no i ten wspaniały stan nie czucia brzucha od 1,5 tyg... oczywiście czop odchodzi w częściach, no i doszedł jeszcze ból miednicy zwłaszcza przy chodzeniu i strasznie jestem podenerwowana, ech bez kija nie podchodzić
no to tyle moich żalów
iwonka1077, Aguś86, Fasia, Ida lubią tę wiadomość