Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Komuś jeszcze nie odlazł czop, czy tylko mi?
    Eee mi tylko kawałek :P
    Pociesze Cię, że poprzednio poleciał dopiero z wodami, ale za to w całości. Nie ma reguły :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka zacny brzuszek :) Co do kocyka, to jak ten kapturek za bardzo ci się z ręcznikiem kojarzy, to obetnij go :)

Haneczka ja też się pocę bardziej od jakiegoś czasu, antyperspirant nie daje rady. Jak tylko zdarzy mi się załozyć coś z domieszką poliestru to jest gorzej.

Mój czop się twardo trzyma, ale ja mam jeszcze dużo czasu, żeby rodzić :)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:42

nick nieaktualny, shimmer_lip lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer super, że udało Ci się załatwić, a ze jeszcze na nfz to w ogóle szacun. Co do Jurija to już musisz zdecydować czy ta wizyta może Ci coś jeszcze pomóc czy już nic nie zmieni.

shimmer_lip lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie odlazl czop jeszcze :p czekam na usg nadal

• misia83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam zdać relacje i idę czytać co u Was.
    USG wyszło dobrze: wagi nie znam, przepływy w porządku,wody skoczyły z 2,6 do 5. Co do wód to wydaje mi sie ze chu..wo tu mierzą. Tydzień temu miałam 7,7 po czym zaczęłam wiecej pic bo ginka mówiła ze mało. W poniedziałek 2,6 a dzis 5. Piłam ostatnio mniej niż w domu :O. Pod koniec następnego tygodnia cc, ale wyjsć nie mogę bo malowodzie.

Bardzo Wam dziękuje za kciuki , a teraz pora doczytać co u Was:)

Fasia, Ida, nick nieaktualny, iwonka1077, Aguś86, nick nieaktualny, malinka1984, Murraya, lysinka, haneczka, Justinka, MartaAlvi, Lali, nick nieaktualny, Jaga, Eweliśka, mimka84, Bambi85, sylvia007, NY, nick nieaktualny, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • adk_1989 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer jestem pod wrażeniem! Nie sądziłam że to w Polsce możliwe :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lile moj czop tez na miejscu :-)

nick nieaktualny, malinka1984 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer super wiadomości, konkretnie się tobą zajęli i to na nfz :) W tej sytuacji nie wiem, czy jest sens płacić Jurijowi, skoro zależało ci na Dębskim

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Wpadam zdać relacje i idę czytać co u Was.
    USG wyszło dobrze: wagi nie znam, przepływy w porządku,wody skoczyły z 2,6 do 5. Co do wód to wydaje mi sie ze chu..wo tu mierzą. Tydzień temu miałam 7,7 po czym zaczęłam wiecej pic bo ginka mówiła ze mało. W poniedziałek 2,6 a dzis 5. Piłam ostatnio mniej niż w domu :O. Pod koniec następnego tygodnia cc, ale wyjsć nie mogę bo malowodzie.

Bardzo Wam dziękuje za kciuki , a teraz pora doczytać co u Was:)

Misia to może ja się z Tobą moimi wodami podzielę, bo jak mi chluśnie, to będzie armagedon :P

nick nieaktualny, mimka84 lubią tę wiadomość

• Murraya Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:50

nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Misia to może ja się z Tobą moimi wodami podzielę, bo jak mi chluśnie, to będzie armagedon :P
    Niagara :-P

Bambi85 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Mi też jeszcze nie odszedł czop ale nie wiem czy przy szwie może odejść czy nie?

Shimmer super info!! Ale jaja, że się udało na nfz i to za tydzień hehe :D a co do wizyty jutrzejszej to ona jest płatna?
    Jest płatna, ta dziewczyna pisała, że 120 zł. Na chwilę obecną to jedyne co Jurij mi może zrobić to usg (dawno nie miałam i bym wiedziała czy Baśka rośnie i tyje) ale skierowanie na usg mam też w luxmedzie w systemie i mogę się w każdej chwili zapisać.
    No i w sumie nie wiem co zrobić ;)
    Ale dziewczyny też jestem w mega szoku, że to tak wyszło wszystko :D

KasiaKwiatek ja na balkonie mam zawsze ubiorki :) one są takie wdzięczne i słodkie a że są niskie to pomiędzy nimi wtykam coś wyższego i coś co ładnie zwisa (zazwyczaj komarowce).

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c7/Iberis_sempervirens_a1.jpg

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer to super widac to nie zalezy od tego czy prywatnie tylko jaki jest dany lekarz, nie??? :) ja tez do tego jutro bym juz nie szla skoro mozesz do tego isc, ale decyzja twoja

Misia to kolejny dowód jaki bardzo te wszystkie sprzety moga się mylić i w nas matkach wzbudzać niepotrzebnie niepokój, ale co zrobic.....

dzieki za rady do kocyka odetne :)

shimmer_lip, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer i jak to dobrze, że poszłaś! Super wieści :-D i lekarza też już masz i konsultacja konkret. Chyba darowałabym sobie jutrzejszą wizytę i waliła do Dębskiego :-D

shimmer_lip, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia z tym małowodziem to lekka przesada, u mnie było i 4 tego samego dnia 7 a za tydzien już AFI 11 więc...o kant czasami ich te wyliczanki,a ile stresu to moje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:32

weronika86 lubi tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też jeszcze czop nie odlazl a wypatruje go zawsze bardzo namiętnie :P

Zaczyna mnie chyba brać stres przed cesarka nie mogę uwierzyć ze za 8 dni mały będzie z nami tylne miesięcy na niego czekalismy a to juz tuz tuz :)

Co do wód to ja nie wierze w to mierzenie mi tez raz tak wychodziło potem inaczej zależy od lekarza sprzętu wg mnie nie ma się co przejmować chyba

Murraya lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • adk_1989 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak już się tak radzimy we wszystkim to może mi pomożecie też :)
    Będę wymieniać rolety w salonie i w pokoju u maluszka i wymyśliłam sobie żaluzje drewniane. Bardzo mi sie podobają a poza tym wydaje mi się że najlepiej pozwalają dozować światło w pomieszczeniu a oba pokoje są albo rano baaardzo mocno nasłonecznione albo wieczorem i latem robi się w nich mocno gorąco. Ale okna mam białe plastikowe i zastanawiam sie jak to bedzie wyglądać z drewnianymi żaluzjami. Oczywiście jest mnóstwo kolorów. Ja myślałam albo o bardzo jasnym drewnienie (ala sosna) albo o takim miodowym, ciepłym kolorze. Ale właśnie nie wiem jak to z tymi bialymi plastikami bedzie sie komponować. Ewentualnie drewniane ale pomalowane na biało. Co myślcie?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Shimmer i jak to dobrze, że poszłaś! Super wieści :-D i lekarza też już masz i konsultacja konkret. Chyba darowałabym sobie jutrzejszą wizytę i waliła do Dębskiego :-D

Mojej siostrze Dębski 9 lat temu powiedział, że bez operacji nie będzie nigdy mogła mieć dzieci, a jak nawet zajdzie w ciążę, to on ręczy, że nie donosi. W ciągu tych 9 lat urodziła 3 - operacji nie było ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:33

• Justinka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten piękny słoneczny dzień ;)

Ida - zazdroszczę jutrzejszego spacerku :) przypomniało mi się jak byliśmy na pierwszym z synem :) A i super że z pościelą się udało!
    Ja dostałam foty wczoraj, ale niestety 2 rzeczy zostały zrobione nie tak jak prosiłam :/ i teraz kombinuje aby poprawić... już nie wspomnę, że już 3 tyg czeka na materiał na kocyk synka i nie wiem czy ostatecznie dotrze :( ogólnie jestem lekko rozczarowana.. ale jak już wszystko dostane, pewnie mi przejdzie ;)
    Pochwal się koniecznie swoim kompletem :)

Iwonka kocyko-ręcznik super! moje kolorki :) ja chyba będę jedyna za tym by nie obcinać :P kapturka, jest fajny ;) po za tym chyba zbytnio nie będzie przeszkadzał :)
    OOO i brzusio super!

Shimmer fajnie że się udało tak z tym doktorkiem!

Wera współczuje tej akcji z owsikami! Jakaś porażka ta matka, czasami ludzie totalnie nie myślą, ech szkoda słów :/

Fasia super niespodzianka :) do mnie nic nie dotarło z darmowych gadżetów :/

U mnie noc taka sobie.. niby ok spałam, ale strasznie mnie gardło i migdały bolały, nie mogłam połykać śliny taki ból:/ a teraz jest już ok :/ już nie wspomnę że mała jakoś nadzwyczajnie spokojna od 3 dni, a dziś jakoś szczególnie cisza nawet pepsi ją nie rusza, aż dziwne! ale to pewnie cisza przed burzą hmmm tak bardzo chce urodzić najwcześniej 22.03 że pewnie wywinie mi numer i wcześniej będzie się pchać ;) mimo że specjalnie jakoś się nie forsuję, ale czuję ją mega nisko, non stop spinanie brzucha, kłucie pipki, częste latanie do toalety, poluzowanie dwójki, no i ten wspaniały stan nie czucia brzucha od 1,5 tyg... oczywiście czop odchodzi w częściach, no i doszedł jeszcze ból miednicy zwłaszcza przy chodzeniu i strasznie jestem podenerwowana, ech bez kija nie podchodzić :P no to tyle moich żalów ;)

iwonka1077, Aguś86, Fasia, Ida lubią tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
‹‹ 3635 3636 3637 3638 3639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ