Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie odnosnie tego parcia na odbyt.. podobno przed porodem tak jest? To jest takie typowe parcie czy np klucie? Wlasnie kilka razy poczulam takie klucie dosc bolesne.. przy czym Mala sie tez ruszala ale nie jakos bardzo.. raczej jak slamazara..
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Liloe polubilam za porade
Wspolczuje Ci strasznie, u mnie wczorsj byl pierwszy raz mam nadzieje ze juz to sie nie powtorzy!
Ja sobie sama współczuję, jak się zaczyna, ale wybaczam mojej Małej Istotce, ona przecież nie wie, że siedzi w czyimś brzuchu i to boli.
Swoją drogą, może te nasze dziewczyny myślą, że żeby się urodzić muszą sobie same dziurkę wydrapać/wykopać/wygrzebać? Mój mąż powtarza jej tylko "Alunia spokojnie, dziurka sama się otworzy jak przyjdzie pora"Rudzia, CzaryMary, haneczka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Rudzia ja też mam czasem parcie na odbyt wręcz mam wrazenie ze mi tam nogi maluch wkłada jak by nie mial gdzie hehe
ja tam się tym nie przejmuję...
NY zapomnialam śliczny brzusio :)i gdzie ty te kilogramy masz się pytam???????????
Malinka wychodzi na to ze dzidziol sie nie śpieszy na swiat
Natt u mnie sasaida pies czasem ujada tez bym chciała mu coś zrobićtez nie mam psa ale uwazam ze trzeba takowe jakos wytresować zeby nie uprzykrzały życia sasiadom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:07
NY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:ale to bylo klucie w odbycie...liloe wrote:Komuś jeszcze nie odlazł czop, czy tylko mi?
Rudzia lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyLiloe ja dalej zakorkowana
Rudzia parcie na odbyt podczas porodu to dopiero przy skurczach partych, przy całkowitym rozwarciu. To co masz pewnie po prostu uciska mała...albo kupaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:13
Rudzia, liloe, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Mi nie, ale ja gówniara jestem
Termin na 14.04
No to chociaż wiem, że nie jestem sama z tym poceniem. Już znienawidziłam zapach dezodorantu, który dotąd uwielbiałam, bo używam go we wszystkich newralgicznych miejscach i przebija przez niego mój wstrętny pot.
liloe lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:42
Rudzia, Justinka, iwonka1077, CzaryMary, Murraya, MartaAlvi, Eweliśka, maggie86, mimka84, Bambi85, Krysti, Agusiek89, Amy_, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Bry
zaraz będę nadrabiać ale najpierw o wizycie
Dziewczynki to był strzał w 10do tego stopnia, ze kolejną ciążę chyba będę prowadzić w szpitalu. Facet fajny, baaardzo rzeczowy, zupełnie inne podejście niż ginów prywatnych. Żadne tam głaskanie po głowie tylko konkrety ale z gabinetu wyszłam ze skierowaniem na nfz na markery nowotworowe w związku z tym guzem i z konsultacją u prof. Dębskiego na nfz w przyszłą środę!!! Znaczy coś czego się nie dało załatwić za kasę załatwiłam na nfz
I teraz się tylko zastanawiam czy odwołać tą jutrzejszą wizytę u Jurija czy nieAguś86, lysinka, Fasia, natt, adk_1989, Rudzia, KasiaKwiatek, iwonka1077, Justinka, CzaryMary, Murraya, haneczka, Jaga, Eweliśka, maggie86, mimka84, Bambi85, NY, kluska lubią tę wiadomość