Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Może pójdę jeszcze jutro prywatnie, może cos poradzi
A Ty jak się czujesz?
A ja się czuję póki co okCzekam na kolejne kawałki czopa i na donoszenie
Dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:11
-
Hej. Ja na sekundke. Chcialam tylko zameldowac ze zostaje w szpitalu juz do cesarki 25 marca w sumie nie wiem czemu bo wszystko podobno ok. Nie mam wifi takze nie czesto sie bede odzywac
mimka84, Ida, NY, Lali, Lali, Aguś86, liloe, haneczka, Murraya, Jaga, misia83, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Czy znacie jakieś ładne kwiaty na balkon? Ja mam dosyć słoneczny i chcę coś posadzić w doniczkach...i nie wiem co
nie przepadam za pelargoniami, wolę i taki klimat łąki. Szukam i nie wiem...
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:Hej. Ja na sekundke. Chcialam tylko zameldowac ze zostaje w szpitalu juz do cesarki 25 marca w sumie nie wiem czemu bo wszystko podobno ok. Nie mam wifi takze nie czesto sie bede odzywac
-
Fasia wrote:No właśnie miałam pisać, że teraz regularnie co drugi dzień, aż jestem zdumiona!
w sobotę, w poniedziałek i dziś z rana. Niestety na rzadko nie leci no ale się wypróżniam, a to dla mnie sukces. No i hemoroid mi ogromny wyszedł chyba przez te dwójki ... zamówiłam sobie maść na niego z gemini. Czekam na przesyłkę
hehe co do lekkosci tez to mam od wczoraj wiec latam po miescie i zalatwiam co dam rade dzis tez hehe, a wczoraj na uzywaku upolowalam kocyk bawełniany dwustronny tyle że to chyba byl recznik i sie zastanawiam czy ten kapturek teraz odcinac czy zostawic?????? zaraz wrzuce fotoahaa i kosztowal mnie cale 4 zl hehe a nowka nie zniszczony...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:23
Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Jakoś tak mi dziś lekko. Łatwo mi się wstaje z fotela, łatwo się siada, kuca, schyla, łatwo chodzi. Prawie jakbym brzucha nie miała. Super uczucie
tylko czy to czegoś nie zwiastuje? Może to "wina" dwójek - w końcu od soboty już trzy razy to się trochę miejsca w jelitkach zwolniło
Fasia lubi tę wiadomość
-
Y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:00
mimka84, KasiaKwiatek, iwonka1077, Fasia, lysinka, Lali, CzaryMary, Aguś86, natt, haneczka, weronika86, Murraya, Eweliśka, mf, Bambi85, Agusiek89, Auro, misia83, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Czy znacie jakieś ładne kwiaty na balkon? Ja mam dosyć słoneczny i chcę coś posadzić w doniczkach...i nie wiem co
nie przepadam za pelargoniami, wolę i taki klimat łąki. Szukam i nie wiem...
Ja się abolutnie na kwiatach nie znam ale widzialam w castoramie mieszkanki nasion łąkowychtylko to wiadomo, efekt nie jest natychmiastowy. Ale sie zastanawiałam czy na działkę nie kupić bo i tak trawnik zachwaszczony w zasadzie ciężko go już nazwać trawnikiem i myślałam żeby na niego rozrzucić takie nasionka
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość