Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja znajoma urodziła parę dni temu bliźniaki -parke
Oboje po prawie 3kg, urodzone w 38 tygniestety cc z powiklaniami, przetaczana krew i przez dwa dni nie była wstanie się nawet na łóżku podnieść
ale już jest ok a dzieciaczki super zdrowiutkie
mimka84, KasiaKwiatek, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Taaak 35kg schudłam hahaha
w 35 tygodniu! Chodziło mi o to że na początku schudłam bo wymiotowałam, potem to odrobiłam i teraz znowun zaczęłam chudnąć i to szybko.
haha no to mam ewidentne problemy z czytaniem ze zrozumieniemto ile schudłaś po tym odbiciu wagi?
NY lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle to boli mnie brzuch pod żebrami , nie wime co ale czuje się tak jakbym miała zakwasy. Co to moze byc? JAk myślicie bo nie wiem czy się stresować? Mała rozrabiała, ja ćwiczyłam wczoraj oddychanie przeponą( moze to od tego?) i cięzko mi wstawać z łóżka muszę się dobrze spiąć.
-
nick nieaktualnyAdk ale jak piszesz, że u Ciebie waga była wysoka przed ciążą to może po prostu natura zadziałała... Organizm nie musi magazynować na późniejszą produkcję mleczka, dziecko rośnie dzięki zapasom, które już miałaś i pięknie pomaga Ci się ich pozbyć
tylko się cieszyć
Ty to po porodzie uważaj bo czasem waga pałata figle i potem się przybiera z niczego.... -
CzaryMary wrote:haha no to mam ewidentne problemy z czytaniem ze zrozumieniem
to ile schudłaś po tym odbiciu wagi?
Ponad 2,5kg w niewiele ponad tydzień. No pewnie macie rację, przecież się nie kurczypytanie tylko czy rośnie prawidłowo. No nic, za tydzień się dowiem
zresztą ostatnio był już taki duży i rósł w takim tempie, że w zasadzie nic by się nie stało gdyby przestał rosnąć w aż tak zawrotnie.
KASIAK tak nie mówimy, będę karmić piersią i chudnąć z automatuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:54
mimka84, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo Adk zobacz, jak urodzisz to prawie 4kg dziecia, 2 kg wód, łożyska itd i w kilka godzin będziesz lżejsza o kolejne 6-7kg
potem ssak wyciągnie dalej i laska będziesz, że hoho
adk_1989, mimka84, lysinka, CzaryMary, Fasia, Murraya, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no ja też wychodzę z założenia, że chudniemy dzięki ssakom
tylko tak po 5-6 miesiącach jak już mniej ciągną to trzeba wagę kontrolować, bo już sama nie spada, może się zatrzymać ale i zacząć rosnąć. Miałam tak po drugiej córce i szybko wzięłam się za siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:00
-
Jaga wrote:A tak w ogóle to boli mnie brzuch pod żebrami , nie wime co ale czuje się tak jakbym miała zakwasy. Co to moze byc? JAk myślicie bo nie wiem czy się stresować? Mała rozrabiała, ja ćwiczyłam wczoraj oddychanie przeponą( moze to od tego?) i cięzko mi wstawać z łóżka muszę się dobrze spiąć.
Jaga lubi tę wiadomość
-
Witam
Gratki rozpoczętych tygodni, powodzenia dziewczyny szpitalne oby jak najkrócej tam siedzieć to znaczy nie dluzej niz to konieczne wiadomo w domu najlepiej
Anka wykrakalas nie chciałaś wcześniej rodzic to dzidziuś się grzecznie słucha terazAle serio to współczuję w takim zawieszeniu cały czas ,Moze lepiej do szpitala i niech przyspiesza akcję???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Nie no ja też wychodzę z założenia, że chudniemy dzięki ssakom
tylko tak po 5-6 miesiącach jak już mniej ciągną to trzeba wagę kontrolować, bo już sama nie spada, może się zatrzymać ale i zacząć rosnąć. Miałam tak po drugiej córce i szybko wzięłam się za siebie
dzięki Kasia za infoo tym nie wiedziałam.
Bambi - w takim razie dzisiaj nie śpimy. Wczoraj własnie ze sobą walczyłam w ciągu dnia żeby nie kimnąć bo wiedziałam co będzie w nocy. no i w sumie usnęłam ok ale od 3 do 5.30 rzucałam się po łózku i wymyślałam jakieś farmazony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:07
KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle umnie pięknie dzis normalnie mogla bym rodzic juz teraz w tej chwili
Nic pospalam troche i trza wstawac ide na dol zobaczyc czy mojej psicy spanie przyszlo bo się kurwa doczekac nie moge .
Mimka zamowilas pieskowi spanko nowemimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny