Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, skończył mi się limit internetu więc zajrzę dopiero w niedziele, ciekawe ile bobasków do tego czasu sie urodzi.
Trzymam za wszystkich kciuki i życzę powodzeniamimka84, CzaryMary, Jaga, haneczka, KasiaKwiatek, Krysti, Fasia, weronika86, Lali, liloe, misia83, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Rudzia, CzaryMary, mimka84, haneczka, Anka1501, Auro, KasiaKwiatek, Bambi85, iwonka1077, Eweliśka, Krysti, Fasia, weronika86, Lali, maggie86, Agusiek89, Gosha, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Pewnie w bożenie się schowało
jak nic bozena kilogramy pożarła!!
Ny - piszesz ze za rok płaskie brzuchy?? no way !! Tutaj bedzie grupa wsparcia zrzucania zbednych klocków z którymi razem uporamy się w try miga
eee a Twoja bluzka zaraz znowu stanie się sukienką !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:29
NY lubi tę wiadomość
-
Jaga no masakra
ja nie mam zwierząt w domu ale i tak czasem dwa razy dziennie myje podłogę w całym mieszkaniu. Tylko ze mieszkamy sami, mój do późnego wieczora w pracy wiec musze to zrobić sama. Tylko w weekendy mało co robię bo wtedy mój się mieszkaniem zajmuje. Ale jakbyśmy z kimś mieszkali i ten ktoś by się nie garnal do pomocy to tez bym wyzywala. Najgorsze to to że ona uważa że Ci pomaga choć nic nie robi. Może myśli, że jej obecność sił Ci dodaje
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:oczywiscie od dzisiaj do odwolania nie ma spania juz u nas zadnego..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:47
CzaryMary, Fasia, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ja już nie mogę z nadrabianiem was! Już absolutnie nie pamiętam co chciałam napisać
no to tak:
Fasia ja miałam w nocy taki ból. Ale się przeraziłam, nie wiedziałam o co chodzi. Bolały mnie plecy na wysokości nerek i wyżej, takim dziwnym bólem. Przypomniało mi to skurcz żołądka. I promieniował ten ból właśnie przez biodra do boków brzucha. A ty wiesz może co to może być? Bo mi w sumie samo przeszło, trochę pooddychałam, próbowałam się rozluźnić, pochodziłam i przeszło.
Werka, ja pitole co za ludzie! Naprawde bez wyobraźni. Ja bym dziecka z katarem nie puściła do ludzi na noc a co dopiero kufa z owsiakmi wrrr!
Gosha Jakub jest cudowny, piękny i jak na niego patrzę to aż myślę sobie, że moj Franiulo mógłby być już z nami
A wiecie co, znowu chudnę... Zastanawiam się czy to jest jeszcze normalne. No bo nie przytyć w ciąży z moją wagą okej, lekarz mówił że może tak byc. Ale żeby w prawie 35tyg schudnąć? Ważę już mniej niż przed ciążą i to wszystko przez 1,5tyg a jeszcze od dwoch dni nie byłam na dwójce. A do wizyty jeszcze tydzieńGosha lubi tę wiadomość
-
Anka nie wiem ona mnie drażni jak cholera i gdyby nie fakt ze mam jeden samochód a do szkoły 1,5 km dalej bym młodego prowadzała a ona by siedziała pewnie u córki. A tak jestem niestety zmuszona uśmiechać się bo mi dziecko prowadza do szkoły.
-
No nie ma z kim gadać o ciuchach
Wy tu wszystkie takie zaawansowane, że w Wielkanoc będziecie już z wózkiem i koszyczkiem w Kościele jajka święcić.
Edit.
Jajka swoich synówWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:40
mimka84, CzaryMary, lysinka, KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, Murraya, misia83, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:adk - schudłaś w ciąży 35 kilo?? !!
ale jak to??
Taaak 35kg schudłam hahahaw 35 tygodniu! Chodziło mi o to że na początku schudłam bo wymiotowałam, potem to odrobiłam i teraz znowun zaczęłam chudnąć i to szybko.
KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość