Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shimmer cudna pościel, super kolorki!
U mnie trochę smutno bo czarno-biało-szaro-czerwonobardziej dla chłopca, no ale cóż w salonie się ulokowaliśmy, więc nie chciałam szaleć z kolorami...
zresztą to moje ulubione kolory
-
Nic mnie nie bolało właśnie. Poszłam normalnie na siusiu, z psem sobie gadam bo łazi za mną wszędzie, podcieram się a mi się krew z papieru wylewa dosłownie. Ale po podmyciu okazało się że to nie z przodu tylko z tyłu ale to co przeżyłam jak to zobaczyłam... Bo co innego czop, śluz z krwią. Ale to była normalnie żywa krew bleehhh! Coś tam się jeszcze sączy ale chyba kończy.
-
shimmer_lip wrote:Możliwe
ale zmacałaś go dokładnie czy to z hemoroida??? I czy się zatrzymało to krwawienie???
Bede sie jeszcze obserowac bo zdarza mi sie często krwawić przy kupce ale aż tak to nie. A mam jednego właśnie takiego jak Fasia pisała, nabrzmiałego jak by zaraz miał wybuchnąć. -
adk_1989 wrote:Bede sie jeszcze obserowac bo zdarza mi sie często krwawić przy kupce ale aż tak to nie. A mam jednego właśnie takiego jak Fasia pisała, nabrzmiałego jak by zaraz miał wybuchnąć.
oj ja wiem jakie to paskudne uczucie jak jest krwotok w ciąży
ale teraz to by dobrze było czymś się tam smarować żeby nie podrażniać dalej tego miejsca
-
Dziewczyny dzisiaj to już mi młoda przesadza. Wali mnie od 7 rano praktycznie non stop..Kluje mnie w szyjce okropnie, podbrzusze mnie nie boli ale kłuje miejscami, ból miesiączkowy w dole pleców. Nosz kurczaki zwariuje chyba. Czuję się jakbym miała okres dostac.
Liloe ja też z czopem chodze.
Adka współczuje, ja bym pewnie właśnie lezała na płytkach w łazience i uspakajała atak nerwicowy......
Też jestem w bebi klubie , miałam dostac pudełeczko powitalne i nie mam:( i teraz też nic:( buuuuuuuuuuu
Misia przymknij oko na to ich sparwdzanie wód. Bo jak tam byłam to oni ciągle u kogoś się mylili z tymi wodami.
A ja wam jeszcze powiem , że moje zakupy jakie zrobiłam do tej pory dla Lili to pielucha za 3,5 , kosmetyki do kąpieli i teraz przewijak:)
Jestem okropna wiecie? Bo jakoś nie mam weny na zakupy i gdyby nie fakt , że mam wszystko po synu to pewnie m,oja córa lezałaby całe dnie nagusienka:DDDDDDDDD -
Hej. Wpadam tylko na chwilę. Jestem mega zestresowana tym szpitalem, więc wyłącznie, nadrobiłam was, ale już nic nie pamiętam. Napiszę wam wieczorem czy zostałam w szpitalu czy nie.
Fasia, Aguś86, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość