Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWczoraj patrze w ubranka mowie cos mi brakuje a mi bodôw brakiwalo na ramiączkach z dekoldem takim wygodnym by byl szerszy , wchodze do mamas papas są body hihi 5 szt bialych 10£ wzielam odrazu i do szpitala te wezme bo wygodne do zalozenia
pod pajaca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 14:33
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:06
natt, Gosha, Bambi85, Aguś86, CzaryMary, Fasia, shimmer_lip, Rudzia, KasiaKwiatek, Krysti, Justinka, Jaga, Ulka84, weronika86, iwonka1077, mimka84, Amy_, Murraya, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzary ty to mi przypominasz normalnie Kate Pery seriooo
taka podobna jestes do niej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 15:13
hwesta, CzaryMary, KasiaKwiatek, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
No dokladnie Mlida Dama jedz na ip, przy nadvisnieniu piwinnas byc monitorowana a w razie zsgrozenia rozwiazuja ciaze i juz. Pakuj sie i do szpitala.
Shimmer dobre podsumowanie. Oby tak było.
Tak Agus jutro o 19sie umowilam.
Hwesta super wiesci.
Mary Mf urocze brzuszki.
Tez wam moze m8j pokaze jak odzyskam równowagę psychiczna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 14:36
hwesta lubi tę wiadomość
-
Hello...
Nikt nie urodził, prawda?
Moj nadal w inkubatorkumówią ze jest wszystko ok, ale chca obserwować, co oczywiście rozumiem. Smutno tylko chodzić tam na karmienie itp... Mamy pierwsze super czarne plastelinowe kupy za soba, pierwszy uśmiech przez sen i te spojrzenia matce w oczy! Cud!
Ja czuje sie super. Zapomniałam juz ze rodziłam, nawet na dwójkę dusi, wiec zaraz i to bedzie za mnaPiekne jak sie ma juz to maleństwo na sobie... Znowu łezka sie zakręciła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:20
Fasia, CzaryMary, Aguś86, shimmer_lip, KasiaKwiatek, natt, lysinka, Justinka, Jaga, weronika86, iwonka1077, mimka84, MartaAlvi, kluska, Murraya, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Mary, mf śliczne brzusie
Mary ostatnia fota w tej ciąży
Jak planujesz kolejne dzidzi to jeszcze dużo fot przed Tobą.
Bambi będę trzymać kciuki. Wszystko będzie ok!
Młoda Damo jedz na IP. Niech wszystko sprawdzą.
Gosia dostaniesz na pewno niedlugo Kubusia do siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 14:44
CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha - jestes wielka
!! utrzymujesz na wątku temat kupy pomimo że przed chwilą rodziłaś !! yeachhh lubię to !!
Malutki pewnie niedługo wyjdzie z inkubatorka. Cieplutko mu tam jest przynajmniej. Ma tam optymalną temperaturkę. a mówią lekarze coś kiedy wychodzicie??
MF - tak jak Fasia napisała - duuuupsko takie ogromne, że cały ekran zasłaniaPiękny brzucholec
Fasia - włochy tylko umyte, nie smyrnięte nawet suszarką.mf, Lali, Fasia, lysinka, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny