Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:niech Twój mąż w tym temacie interweniuje!! nie daj się! niech Ci dośle, niech przeszuka jeszcze raz mieszkanie.
jak tak pomyślę o mojej teściowej to jest trochę podobna...
wszystkich dzieci zdjęcia ze ślubu ma w pokoju a mojego nie, a jak zapytałam gdzie ma to powiedziała że nie dałam, a dawalam i jej i mojej mamie.
to samo z obiadami, głupi przykład i nie pierwszy w naszym życiu, poraz kolejny ostatnio na imieninach w niedzielę zaprosiła na obiad wszystkie dzieci z rodzinami oprócz nas.
mój mąż ma w dupie a ja nie. nie pojadę tam już, nie będę się w takimi ludżmi bratać.
o!Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ok laseczki dobrej nocy życzę
Krysti moja przed ślubem też była aniołkiem i mnie kochałaa swoją drogą też ma na imię Krystyna;)
zresztą ja już tak uległam prototypowi teściowej że za żadne skarby nie zmienię zdania choćby nie wiem jak fajna była:D teściowa to teściowa:D trza tępićod dnia po porodzie wszystko uleglo zmianie...oczywiscie ani krysi ani gasi tego nie zycze..moja ma na jmie lucyna ale kazdy wola na nia pani krysia
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:A moja teściowa też jest super
teść zresztą też
bardzo mądrze i z ogromnym wyczuciem podeszli do naszego związku i moich dziewczyn. Od początku okazywali dużo serca. Teraz twierdzą, że mają dwie wspaniałe wnuczki
i czekają na wnuka...
udało mi się dorwać dinozaury
-
Lali wrote:Zobaczcie ten moj wielki brzuch, to dopiero skonczony 35 tydzien, a gdzie dalej??
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88bdf1764a6a.jpg
Sorka za balagan, pelno klockow na podlodzeslicznie wygladasz w ciazy
-
dobra zmiana tematu bo sraczki dostalam hahadziewczyny wiem ze pisalyscie o jakims octasepcie? do pepka? nie dostane tego tutaj..sprawdzalam w aptekach polskich internetowych....co innego moge stosowac? w uk kaza wacikiem i woda...w polsce stasiowi chyba piochtanine w szpitalu dali...ale nie pamietam..mam w domu wode utleniona i spirytus..woda chyba nie a spirytus? albo cos innego bardziej dostepnego? krysti, lwica, lali wy co uzywacie za granica? rudzia?
-
Moja teściowa to jak matka dla mnie...współczuję tym które mają inaczej bo to na prawdę wiele w życiu ułatwia.
U mnie w pokoju dziewczyny już śpią...ją chyba yez zaraz pójdę bo póki co siedzę na korytarzu. Nie chcę im halasowac w pokoju bo one jutro cesarki mają więc to ich ostatnia chwila na sen.
Bambi wiem co czujesz przy tym spadku humoru. Mi niby się tu krzywda nie dzieje, nic mi nie dolega a płacze ot tak bez powodu. Wczoraj poryczalam się jak M szedł do domu. Teraz tez pisze i łzy same lecą... Hooy wie o co chodzi:| -
Lali, ale masz brzuszek superowy!!!
Powiem wam, że właśnie sobie uświadomiłam, że dzisiejszy poranny seks był moim ostatnim na kilka tygodnii zaczynam już łapać szpitalnego doła! Nawet Grey mnie nie pociesza i jakoś go tak czytam beznamiętnie.
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ok laseczki dobrej nocy życzę
Krysti moja przed ślubem też była aniołkiem i mnie kochałaa swoją drogą też ma na imię Krystyna;)
zresztą ja już tak uległam prototypowi teściowej że za żadne skarby nie zmienię zdania choćby nie wiem jak fajna była:D teściowa to teściowa:D trza tępićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 22:38
-
ewelcia hormonki..ja mialam tylko jeden placzkiwy dzien w calen ciazy taki bez powodu..obudzilam sie j zaczelam plakac...maz przerazony a ja nie wiem dlaczeho placze :-)hehe
a koszule sa polecane jedna drugiej na forum i tak to pozniej wyglada na porodowceewelcia a tonie co teraz robia?
-
sylvia007 wrote:Lali, ale masz brzuszek superowy!!!
Powiem wam, że właśnie sobie uświadomiłam, że dzisiejszy poranny seks był moim ostatnim na kilka tygodnii zaczynam już łapać szpitalnego doła! Nawet Grey mnie nie pociesza i jakoś go tak czytam beznamiętnie.
-
Krysti wrote:Moja tesciowa emerytowana nauczycielka opiekujàcansiè niemkà w niemczech ,jest zajebista moja mama jest tez super dal mojego R ale w Nasze zycie nic siè nie wpiepszajà Moj by nie pozwolil nigdy Dobrze ze rozumiejà .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Werka ja mam Octenisept z Polski.. u mnie tez pielegnuja pepuszek tylko woda.
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:krysti pedagog? whksztalcona kobitka wie rowniez jak podchodzic do ludzi czy mlodszych...moja to sie gdzies z dupy urwala
weronika86 lubi tę wiadomość
-
rudzia znalazlam w aptece w uk..ale znalazlam fez ze mozna soirytusem..mam spirytus w domu ale w studiu mamy rowniez specjalne waciki nasaczane ktore uzywamy do czyszczenia skory przed zabiegiem i jest to bardzo delikatne, typowo medyczne..moze to bedzie lepsze? ma podobne skladniki co octenisept..brakuje tylko jednego ale pomocniczego tylko. wiec jesli mamy tegi cale paki to nie wiem czy kupowac? 50ml buteleczka wyjdzie mnie 12f..ok 70zl na polskie..no bo 7.99 plus przesylka.