Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam! W piatek zrobilam test .. Bylam pewna ze bedzie negatywny a tu niespodzianka.. @ spoznial sie juz 4 dni i test pozytywny w poniedzialek umawiam sie do gin
Termin tez mam wyliczony na 2 kwietnia
CzaryMary wrote:Witam się i ja
Termin wg belly mam na 2 kwietniaIda, olka30 lubią tę wiadomość
-
Bylam w szoku jak zobaczylam test pozytywny.. Bo w sumie to nasza pierwsza proba byla i byl tylko jeden stosunek przed owulacja.. Nie mieszkam z chlopakiem, biedny wydal kupe kasy zeby przyleciec w dzien ktory mu wyznaczylam, heh ale sie oplacalo ) Szczerze myslalam ze sie nie uda tak po jednym razie ) i taka mila niespodzianka..
W sumie oprocz braku miesiaczki ( w dzien miesiaczki mialam male plamienie) nie mialam w ogole objawow.. Dopiero teraz piersi mnie zaczely bolec, sa wrazliwsze, ciezkie i mam zylki . No i przy wstawaniu czy chodzeniu czasem boli mnie brzuch.. -
nick nieaktualny
-
Moje Drogie nieśmialo witam się w Waszym gronie.
Nasza droga do II kresek była droga i kręta ale 21.07 odebrałam pozytywny wynik bety, to było nasze drugie podejście in vitro ponieważ pierwsze w maju się nie powiodło.
11.07 miałam transfer dwóch maluszków i tak sobie betowaliśmy od 21.07.
21.07 beta 118
23.07 beta 190
25.07 beta 472
Z objawów to w 5-6 dpt miałam kłucia i piersi jakoś lekko zaokrąglone,a do tego bóle brzucha ale juź w 11dpt wszystko przeszło i jedyne co to przy gwałtowniejszym ruchu czy wstawaniu boli mnie brzuch ale szybko przechodzi.
Pierwsze usg mamy 07.08 a drugie w klinice 15.08
Rudzia, jonka91, olka30, calineczka_11 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Witam kwietniowe mamy mam na koniec marca więc może i kwietniowa bedę
weronika86 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ja dzisiaj idę na betę zobaczyć jak przyrasta, ale mam dobre przeczucie, bo objawy ciążowe z dnia nadzień się nasilają
Ja właśnie wróciłam
Zdecydowałam się jeszcze tak sama od siebie na progesteron, niby w 7dpo miałam 41 ale na wszelki wypadek...
Teraz do ok 13 trzeba czekać.
Sylvia w którym dniu po owulacji robiłaś bete i ile miałaś?IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:Ja właśnie wróciłam
Zdecydowałam się jeszcze tak sama od siebie na progesteron, niby w 7dpo miałam 41 ale na wszelki wypadek...
Teraz do ok 13 trzeba czekać.
Sylvia w którym dniu po owulacji robiłaś bete i ile miałaś?