Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My w zasadzie kapiemy tylko we wodzie bez dodatków, a myjemy j&j 3w1 tak jak córkę i jest ok. Po kąpieli smaruje delikatnie mleczkiem do ciala nivea i tyle
Fasia będzie dobrze po szczepieniuMój przeszedł spoko. Jeden dzień większej sennosci i tyle
-
nick nieaktualny
-
Będę odstawiać miesiąc przed powrotem do pracy bo chciałabym się dobrze wysypiac. Starszego karmilam 20 miesięcy i pracowałam. Powiem szczerze, że się trochę meczylam
ale teraz rok będę karmić i wystarczy. Chociaż pewnie żal mi będzie go odstawiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:15
Murraya, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja też planuję karmić koło roku. Miki na razie aniołek bo je i zasypia bez problemu. W nocy je i odkładam go do łóżeczka, dopiero nad ranem koło 4/5 zostawiam go już z nami bo nie chce mi się wstawać no i mojego K budzić bo w końcu rano do pracy wstaje.
Ale też mi będzie ciężko się rozstać z karmieniem piersią bo uwielbiam tono ale to już 3 i ostatni raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:35
Anka1501, Gosha, Aguś86, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBardzo mi się sprawdza
dziś dokupilam do niej opakowanie termiczne na butelkę. Mam też taką mniejszą zawieszaną torbę / kieszonkę i ją biorę na krótsze spacery, bezzakupowe a torba na dłuższe wypady czy np do lekarza lub w gości. Kieszonki megaprzydatne nie mam takiego bajzla jak w zwykłych torbach
Aguś86, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja przeżyłam te zęby
zdarzyło się może 2/3 razy że mnie któraś ścisnęła ale dostały ochrzan bo siłą rzeczy krzyknęłam z bólu i więcej nawet nie próbowały
Po skończonym 5 miesiącu też będę rozszerzać dietę ale cycuś i tak będzie grany daleju dziewczyn był do 11 miesiąca
Murraya, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja karmilam 20 miesięcy i na szczęście Alan mnie nie gryzl. Zdarzyło się może 3-4 razy gdzie zacisna zeby a potem był zdziwiony jak krzyknelam
u mnie był problem bardziej z częstym zapaleniem piersi bo w pracy nie zawsze mogłam odciagac tak jak potrzebowalam.
-
Fasia wrote:Pomocy, mam dość i żal mi mojego syna. Ma napady panicznego płaczu. Nie wiem czemu.. Po kilku godzinach padł właśnie na moich rękach. Boje się go odłożyć bo wtedy zaczyna się hardcore.. Ale jestem padnieta. Od 4 na nogach..
Fasia przykro miAntoś miał podobnie wieczorami. Tzn dalej ma, ale mam wrażenie ze troche krócej to wszystko trwa i teraz bardzo płacze. Wcześniej to był straszny krzyk!! Nam pomogły krople Sab Simplex w dawce 15 kropli rano, w południe i wieczorem.
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ja też hwesta zobaczę kiedy żeby wyjdą córce dopiero jak miała 8msc wyszły zeby
Mi położna nie kazała tym aphtinie smarować ma coś na receptę mi zostawić bo dlatego te cycki nie mogą mi się wyleczyć więc żyje nadzieja ze z uśmiechem na twarzy będę znowu karmićWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 10:22