Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:Bardzo mi się sprawdza
dziś dokupilam do niej opakowanie termiczne na butelkę. Mam też taką mniejszą zawieszaną torbę / kieszonkę i ją biorę na krótsze spacery, bezzakupowe a torba na dłuższe wypady czy np do lekarza lub w gości. Kieszonki megaprzydatne nie mam takiego bajzla jak w zwykłych torbach
a którą torbę masz? Basic czy tę droższą Style?[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyja planuje karmić jak najdłużej szczerze mówiąc nie wierzyłam że tak długo dam radę odciągnąć pokarm.Nie stawiam sobie celów bo nie chce robić sobie wyrzutów że nie dałam rady. Każdy dzień jak jest mleko daje mi radość
a od 5 miesiąca też rozszerzamy dietę ale mleko dalej będzie głównym pokarmem, mam nadzieję że moje mleko
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Sciagnelam sobie aplikacje na telefon myFitnessPal i musze stwierdzić, że jest bardzo przydatna. Miałam zawsze problem z liczeniem kalorii a teraz fajnie jest. Skanuje kody kreskowe tego co jadłam, wpisuje tylko ilość i gotowe. Pokazuje mi ile mogę jeszcze zjeść
ze ja tego wcześniej nie znałam
Gosha, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
ja nie mam problemów jedynie w karmieniu nocą. Antoś spi z nami i nawet nie pamiętam kiedy go karmię - robimy to na śpiocha
Wiem, że nie powinnam spać z dzieckiem, ale jest mi tak po prostu wygodniej i przynajmniej się wysypiam
Później zajmę się oduczaniem spania z nami
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
ja nie mam problemów jedynie w karmieniu nocą. Antoś spi z nami i nawet nie pamiętam kiedy go karmię - robimy to na śpiocha
Wiem, że nie powinnam spać z dzieckiem, ale jest mi tak po prostu wygodniej i przynajmniej się wysypiam
Później zajmę się oduczaniem spania z nami
Ida lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyha mamy już termin na rehabilitację 2 czerwca zaczynamy! Bez znajomości byśmy czekali Bóg wie ile . Raz w tygodniu i jeszcze w drugim ośrodku mamy załatwiona ale dopiero pod koniec lipca
mimka84, Anka1501, mantissa, lysinka, Gosha, Ida, Rudzia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też bym chciała rok przynajmniej, ale jak wyjdzie tak wyjdzie. No chyba, że mały ssak będzie się non stop domagał jedzenia co 2h, to padnę.
A tak z innej beczki, czy któraś a ten blender z lidla? Zastanawiam się nad zakupem.
Murraya, mogę ukraść ci suwaczek? -
nick nieaktualny
-
Mimka no tylko tyle, ze nie chce się bzykac
prawie trzy miesiące się nie kochalismy a on jakoś się do tego nie zbiera. Przytula i całuje mnie ale jak zaczynam się do niego dobierać to albo jest zmęczony albo go głowa boli etc...etc.. wystarczy, ze go dotkne to mu stoi, za przeproszeniem ale bzykac się nie chce... Juz nie wiem o co chodzi
-
nick nieaktualny
-
Jesteśmy prawie 10 lat razem i nigdy nie mieliśmy problemu ani z seksem ani z rozmową na ten temat
nie wiem co mu się stało. Miał iść na wazektomie i mu się na razie odwidzialo. Idę do ginekologa i mówiłam mu,ze na razie będę brała tabletki do czasu aż zdecydujemy co dalej to mi powiedział, że nie chce żebym brała tabletki bo źle się po nich czułam i wogole...