Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Natan od wczoraj nie robił kupy... Przedstawiamy chwilą się obudził o zrobił
aż go musiałam wykąpać bo nie wiedziałam jak go wytrzec
Mój od przedwczoraj nie robił. 2 godziny temu w końcu zrobił i poszedł spać. Śpi do terazmatka w międzyczasie spakowala syna i siebie na tygodniowy wyjazd. Przyczepka nie będzie potrzebna
Anka1501, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
My po szczepieniu. Boże ile było krzyku! Na szczęście mieszkam klatkę obok przychodni to nie miałam daleko do domu.. Po rozmowie z lekarka decyzja padła na 5w1 + WZW b. Były dwa uklucia.
Mary niestety Julek nie jest senny. Bardziej marudny.. Tego się spodziewałam. Znając go to pewnie źle to zniesie. Na szczęście mam pedicetamol.
Ulka my stosujemy sab simplex od 2 tyg do każdego karmienia oo 10-15 kropel. Wczoraj skończyłam pierwsza butelkę. Dwie kolejne już ida poczta z Niemiec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:03
-
nick nieaktualnyFasia - trzymam kciuki żeby jednak przespał ew. Objawy poszczepienne.
My na 2 szczepionke idziemy 24.06
espumisan 100 tez jest całkiem niezly. Nie wiem czy nie lepszy od Sab simplex. Ale wiadomo dzieci są różne i na jednego podziala jedno a na drugiego cos innego
Hwesta poka kiece -
Tośka w sumie nie zrobiła się bardziej senna po szczepieniu, a miałam nadzieję na dobrą noc; niestety marudzenie od 2 do 4 było jak zawsze. Poza tym wszystko normalnie
Jak odstawiłam surowe warzywa i jabłka i dajemy infacol po kilku dniach wrócił nasz aniołek - marudzi tylko w ściśle określonych godzinach. -
Dzieki Anka sciagne sobie aplikacje
Agus to milo, ze o mnie myslalas :* czytam codziennie ale spedzamy aktywnie czas w ogrodzie, koszenie trawy, grabienie itdto jak chce cos skrobnac to zapominam o czym pisalyscie
My mamy szczepienie pierwsze 2 czerwca.
Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Mary espumisan 100 tez mam. Daje teraz bo mi się sab simplex skończył. Póki co leży w lozeczku i patrzy na karuzele a ja idę zrobić sobie coś do jedzenia. Pani dr mówiła ze mam wrócić do nabialu. Może nie do samego mleka ale sery i jogurty mam jeść
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:My po szczepieniu. Boże ile było krzyku! Na szczęście mieszkam klatkę obok przychodni to nie miałam daleko do domu.. Po rozmowie z lekarka decyzja padła na 5w1 + WZW b. Były dwa uklucia.
Mary niestety Julek nie jest senny. Bardziej marudny.. Tego się spodziewałam. Znając go to pewnie źle to zniesie. Na szczęście mam pedicetamol.
Ulka my stosujemy sab simplex od 2 tyg do każdego karmienia oo 10-15 kropel. Wczoraj skończyłam pierwsza butelkę. Dwie kolejne już ida poczta z Niemiec.
I jak lepiej? U nas widzę poprawę. Wiadomo, że nie jest super, ale na pewno pomaga. Ja też czekam na kolejną dostawę z Niemiec i może też zaczne dawać do każdego karmienia 15 kropelek[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Hej słoneczka
Wróciłam niedawno od lekarza, mała zaszczepiona bardzo płakała bo babsko się raczej nie nadaje do robienia zastrzyków dzieciom, wbijała igłe jakby krowe szczepiła. Zła wyszłam jak cholera na siebie bo zamiast wziąść skojarzoną szczepionke kupic to poleciałam nfz-towskimi.
Po rozmowie z lekarką chyba zdecyduje sie szczepić małą na wszystko meni i pneumo plus rota. Marcel często choruje nawet bardzo, w szkole w dupie mają i chore dzieci przyprowadzają więc nie dam rady uchronić dzieciaków przed chorobami. MArcel sobie poradzi mała już raczej nie bardzo.Dlatego się zastanawiam........