Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomocy, mam dość i żal mi mojego syna. Ma napady panicznego płaczu. Nie wiem czemu.. Po kilku godzinach padł właśnie na moich rękach. Boje się go odłożyć bo wtedy zaczyna się hardcore.. Ale jestem padnieta. Od 4 na nogach..
-
Ile można trzymać mleko odciagniete w tem. Pokojowej mam teraz 23 stopnie
Edit wypił resztę ale na przyszłość może ktoś napisać ok bo na necie różne informacje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 02:09
-
Napisałam i skasowalam..
Karmimy się. Udało nam się przespać noc. Co to był za dzień i wieczór to nie chce nawet pamiętać. Biedny synuś tak się męczył, że serce mi pekalo..
Mantissa jak noc u Was? Julek sypia dłużej?
Iwonka sab simplex podaje regularnie od jakiegoś czasu. Natomiast wczoraj rano się skończył. Juz do mnie jedzie poczta z Niemiec no ale pewnie dojdzie po weekendzie. Czy miało to coś do rzeczy to nie wiem..
Mamy dziś szczepienie. Boje się, że Julek będzie po nim niespokojny, że będzie goraczkowac, że źle je zniesie.. Ehh.. Szczepimy 5w1..
-
nick nieaktualnyHejka babolki
Iwonka - jak tylko cos sie pojawia to w ruch idzie Mupirox i na drugi dzień schodzi. Ostatnio wylazly mu krostki ale prawdopodobnie jest to uczulenie na mustele do kąpieli. Obserwuje. A u Was nie ma poprawy ?
Właśnie, czego uzywacue do kąpieli? Bo ja sie przyznam ze od jakiegoś czasu myjemy malucha w samej wodzie bez dodatków żadnych.
Fasia a co to u Juleczkowi było ? Może ten skok ? Szczepienia sie nie boj. Będzie ok. Zabezpiecz sie w pedicetamol i miej swiadomosc ze może być po szczepieniu mega spokojny. U nas taki był sniety i strasznie z tego powodu panikowalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 07:31
-
Ja w oilatum myje nie wiem czy nie ma ciemieniuchy czy to tylko sucha luszczaca się skóra??
Mary no wyskakują te krosty ale nie znikają tak łatwo, Może to jednak na mleko???bo dalej pije kawę zbożowa z mlekiem -
nick nieaktualnyHejka
no pospalismy dzisiaj. Młody padł jak zawsze po kąpieli o 21. Mieliśmy czas dla siebie...ale cudnie
pobudka 0.30 3.00 i 4.30 no i oczywiście już wzięłam go do nas...spaliśmy do 7.30
Mary ja po radach dziewczyn myję Mikiego mydłem marsylskim i smaruję choć nie codziennie olejem z migdałów. Skórka piękna, żadnych krostek ani odparzeń. Nawet buźkę mu tym smaruję. Jedynie 4 kąpiele były w emolium jak po powrocie ze szpitala łuszczył się z tego pierwszego naskórka.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie z hippa jestem bardzo zadowolona, mała używa płyn do kąpieli plus balsam tez z hippi i skórka piękna. Od pierwszych dni tym jest kąpana żadnych wysuszeń mimo że w szpitalu polecali kupić emolium bo tak małe dziecko strasznie ma suchą skótre ale i tak kupiłam hippi i jest git. Pewnie to od skóry dziecka zależy.
-
nick nieaktualnyIdę zaraz do fryzjera wrócić do blondu
My mieliśmy super noc mała zasnęła o 20 później obudziła się o 1 kolejne karmienie miała o 4 i teraz o 7;30. My wstaliśmy a ona dalej poszła spaćO 6 obudziła się i coś pojekała i mnie przebudziła miałam już do niej wstać a patrze ona się śmieje i gada sobie po czym poszła jeszcze spać
mf, KasiaKwiatek, mantissa, Aguś86, CzaryMary, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymajta kciuki dzisiaj za nas bo mamy kontrolną morfologię. Miki już zbladł, mam nadzieję że w wynikach też ładnie wyjdzie bez zoltaczki.
Plesniawki po nystatynie też już zeszły, śliczny różowy języczekale dawkowanie kończymy w sobotę.
Miki miał też delikatnie przytkany kanalik łzowy i ropiało oczko. Przemywalismy solą fizjologiczną i masaż - delikatne uciskanie w kąciku oczkamf, mantissa, hwesta, Aguś86, CzaryMary, lysinka, Murraya, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość