Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, ni niezłe z tymi kupami-my to dokończymy nasza paczkę pieluch 2 i przechodzimy na 3 bo juz tez kupa wypływa.
pewnie wam sie to nie przydarzyło - moj synuś obrzygal mi twarz, oko zwłaszcza. Karmiłam go i podniosłam aby odburknąć i jego pysiu był przed moim i rzyg poszedł prosto w moja twarz;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 16:03
CzaryMary, liwi, Anka1501, Aguś86, Ulka84, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Mamusie - spóźnione najlepsze życzenia z okazji wczorajszego święta
Ja niedobra matka byłam na szczepieniu wczoraj i mała dała mi w kość. Spała po 5-10 min i pobudkaTyle że nockę przespała i dziś odsypia wczorajsze
W ogóle jak zasypia mi ok 23.00 to śpi do 5-6 nawetale obali oba cyce potem
no i przyplątały się nam pleśniawy - mamy nystatynę. Ważymy 4700
CzaryMary, Fasia, lysinka, Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Dziolchy a kiedy bobas zaczyna trzymać główkę ?
Ale już tak całkowicie sztywno? To ja nie wiem.. Julek od dawna trzyma główkę ale jeszcze trochę się chwieje. Natomiast już tak całkiem na sztywno to nie znam się.. -
lysinka wrote:Sylvia podałabyś przepis na ciasteczka? Chętnie bym jakieś zrobiła, a nie mam pomysłu
Karpatkę kocham, mogłabym zjeść całą ale o dziwo nigdy nie robiłamAnka1501, lysinka, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
My po szczepieniu, Tosia płakała tylko przy wkłuciach, potem się uspokoiła i poszłyśmy na spacer
Ważymy już 4380
Co do piąstek w buzi i ślinienia się to u nas też już od jakiegoś czasuu nas z kolei z trzymaniem główki trochę lipa, bo przez to pieluchowanie od początku gorzej jej się ćwiczy
-
Co do główki to ok 3 m.ż. juz zazwyczaj dziecko trzyma ją prosto i sztywno. Ale powiem wam, że z doświadczenia wiem, że dzieci rozwijają się w bardzo indywidualnym tempie i dlatego absolutnie nie wolno dzieci porównywać- dla własnego spokoju
lysinka, Angela89, CzaryMary, Ida, mantissa, Aguś86, Fasia, Anka1501, Klaudia90, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia dobrze prawisz !
Ja właśnie jakieś 30 minut temu ryczałam ze szczęścia poszły uśmiechy dla mnie i dla męża od małej i zachichotała się normalnie nieziemskie uczucie ! Co do główki mała ją trzyma sztywno ale nie raz jej się jeszcze chwieje ale i tak ją asekuruje bo jak się wkurza to lata jej jeszcze główka.
Tak jak pisałam rano doktor też pochwaliła jej trzymanie główki
JAAA normalnie nie mogę z tego uśmiechuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 17:22
lysinka, sylvia007, CzaryMary, Fasia, Aguś86, hwesta, Ulka84, Klaudia90, misia83, mimka84, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Byłam na krótkim shoppingu w okolicach domu i oczywiscie zamiast sobie to małej naukopowalam rzeczy :p ale dla siebie sukienkę w lumpie Karen Millen upolowalam , jeszcze nie mierzyłam
wlasnie sie pierze
A co sie młodej dostało ?
Spodnie upierzhwesta lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Ulka a jakie objawy miał?
przez 3 tygodnie miał wysypkę na twarzy, która nie schodziła tylko sie pogarszala. Zaczeły robic sie żółte strupki. Pozniej te strupki pojawiły sie na brwiach i uszkach.
Co do diety eliminacyjnej mleko to jest to proba. Niekoniecznie bedze to uczulenie pokarmowe, ale ponoc czesto idzie w parze z tym zapaleniem skóry. Mój mąż tez alergik a to niestety zwieksza prawopodobienstwo wystaienia alergii u dziecka[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny