Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Ze starych metod kurzajkę można smarować mleczkiem z rośliny o nazwie (może to nazwa nie profesjonalna- nie wiem
) jaskólcze ziele. Taki chwast. U mnie go pełno
Mój tata sobie tak wyleczył.
Glistnik jaskółcze zielei jego żółte mleczko
tez długo trzeba stosować . no ale 100. % natury
Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wcale nie za szybko. Sofii jest 11 dni młodsza od Julka, a on już tak robi od kilku dni. Poza tym nawet gdyby się szybciej rozwijała to tylko się cieszyć, że taka córcia Ci sie trafiła
))
Rudzia, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Sofii tez juz wklada piastki do buzi i zaczela sie slinic.. troche szybko ;/ Ona za szybko siw rozija jakos.. ;/
A Ty sie tym martwisz kobieto ?
Rudzia a propos Twojego zdjęcia na FB z Zośka w chuście - ona jest tak do Ciebie podobna ze szoooookRudzia lubi tę wiadomość
-
Fasia Masz racje, ale Sofii juz nawet glowke trzyma sztywno,czasem jej jeszcze poleci ale od pasa w gore trzyma sie tak sztywno robi rzeczy ktore powinna opanowac w 3 miesiacu zycia np.. no ale moze faktycznie to nic zlego.. najwyzej bedzie madrzejsza od mamusi
-
nick nieaktualnyMary Twój sie śmieje z pierdka a moja w restaurancie tak sie przy karmieniu zesrała , ze wypłynęło na spodnie a matka na zmianę nie wzięła
wracamy! Z Pielucha pod dupka w foteliku
Rudzia, CzaryMary, Murraya, Aguś86, Fasia, lysinka, sylvia007, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mary Twój sie śmieje z pierdka a moja w restaurancie tak sie przy karmieniu zesrała , ze wypłynęło na spodnie a matka na zmianę nie wzięła
Hahaha ojaaaaa . to Cie Ala zalatwila !!
Mój załatwia sie rzadkowczoraj musiałam podać mu czopek
-
hwesta wrote:Mary Twój sie śmieje z pierdka a moja w restaurancie tak sie przy karmieniu zesrała , ze wypłynęło na spodnie a matka na zmianę nie wzięła
O jaaa. Ty się ciesz, ze samochodem byłaś.
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny