Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ANGELA gdzie do Francji sie wybieracie? Na Lazurowe?
A mnie czeka lot samolotem... Niby tylko 2 i pol godzinki ale z dwójka dzieci na pokładzie jestem przerażonai to oczekiwanie na samolot, potem na walizki itp... Przynajmniej nie bede miała czasu sue bać ze lecę
jak ja nie lubie latać! Ale jak mi to ktoś kiedyś w samolocie powiedział "nic nie moze sie stac jak na pokładzie sa dzieci"
wiec luz, ja bede miała 2 koło siebie
-
Hwesta, jeśli będziesz brała tabletki z godzinnym opóźnieniem to nie uchronią Cię przed ciążą!!! Także pilnuj naprawdę godziny przyjmowania.
Ja też jeszcze nie zaczęłam z becikowym i nawet nie wiem czy nam sie będzie należało
Ja od rana piekę ciasteczka cytrynowe i bułki przenno-razowe -
nick nieaktualnyGosia do lazurowego wybrzeża będziemy mieli 500 km prawie tyle samo do Paryża:)
do Lyonu do mamy jedziemy
fasia ja jjak chce zrobić kucyk wysoko biorę 2 gumki bo mam ciężkie włosy i nie trzymaja jedna mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 11:58
Gosha lubi tę wiadomość
-
Liwi, myślę, że córa ucieszy się z Tangle Teezera, bo dzieci najbardziej nie lubią bolesnego rozczesywania, a pzy tej szczotce, ból jest naprawdę ogranizony do minimum. Oczywiście jak się odpowiednio rozczesuje, najpierw końe i ccoraz wyżej.
Fasia, a może masz ogólnie tendencję do elektryzowania się włosów.
Ja też musiałam mieć tonę świstków do becikowego: zaświadczenie z US (lub pit 11, miałam oba), zaświadczenie z zusu, zaświadzczenie od lekarza, nowa umowa o pracę jeśli zmieniałam + dochód za grudzień 2014, wszystkie umowy z 2013 r. Na szczęście babka poszła mi na rękę, bo powiedziała, że skoro nie jestesmy małżestwem, to mogę tylko ja złoży papiery. Bo gdyby TŻ miał to wszystko pozbierac, to znając życie nie zdążylibysmy do roku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalone!!! Mi sie udało tylko pranie wstawić i powiesić. Misiek cały czas na rekach. Przed chwila przezylam największy płacz synka
ewidentnie to brzuch. Biedaczek mój kochany. Teraz z tego wszystkiego usnal. Kiedy te problemy brzuszkowe w końcu znikną ? !
-
Ida wrote:Gosha, ja lubiłam latać, dopóki raz nie przeżyłam mega turbulencji, przy których chciałam wyjść z samolotu. Do tego wlecieliśmy w burzę i to w nocy. Koszmar. Ale błyski były piękne.
Fasia, no co Ty! Serio niefajny ten Tangle Teezer? Może podróbkę kupiłaś?
Sylvia, ja też nie biorę tabletek regularnie co do godziny. Raz zdarza mi się po południu, raz wieczorem. I chyba ze dwa razy zapomniałam... Na szczęście jeszcze się nie seksiliśmy.
Jak udaje ci się tyle piec przy dwójce dzieci?!
A jesli chodzi o pieczenie, to Gabi w przedszkolu, a Nina jakoś dzisiaj ładnie śpi, chyba wyczuła, że mama chce pyszności zrobić. Obudziła sie akurat jak wyrabiałam ciasto na bułki, wiec dokonczyłam, odstawiłam do wyrośnięcia, a później zmieniłam Ninie pieluszkę, chwilę rozmawiałyśmy, nakarmilam ją i poszła spać, a ja zabralam się za ciasteczka, mam taki błyskawiczny przepis na szczęścieIda lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Szalone!!! Mi sie udało tylko pranie wstawić i powiesić. Misiek cały czas na rekach. Przed chwila przezylam największy płacz synka
ewidentnie to brzuch. Biedaczek mój kochany. Teraz z tego wszystkiego usnal. Kiedy te problemy brzuszkowe w końcu znikną ? !
-
nick nieaktualny
-
Ida kupiłam z Gemini więc raczej oryginał, a nie jakaś podróba z allegro. Brat jest w chwili obecnej w Nowym Jorku więc zastanawiam się czy nie poprosić aby mi kupił, wtedy będę mieć pewność, że oryginał tylko z drugiej strony szkoda kasy, bo też może się okazać do kitu ..
Mantissa nigdy mi się włosy nie elektryzowały .. Także coś musi być na rzeczy ze szczotką
Sylvia zazdraszczam, że jesteś w stanie coś upiec! Ja nie mam kiedy zrobić sobie kanapekNinka to grzeczna dziewczynka
Anka ja mam przepisane Dessetta Mono ale jeszcze nie wykupiłam
-
Cześć wszystkim
Wczoraj moje Dziecię zaskoczyło do czego jest smoczek i już nie wypluwa tylko się przyssałamoże moje cycki trochę odpoczną
U nas ciężka noc - o 1 karmienie, a od 2 do 4:30 brak spania, w końcu po wielkiej kupie Mała zasnęła spokojnie i obudziła się dopiero po 7. Teraz odsypia noc chyba, bo ostatnio nie śpi tyle w dzień.
Przed 3 mamy szczepienie -
nick nieaktualny