Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja dałam małej mm i wypiła 30 ml po karmieniu,chyba dostaje okres
krew jakas zaczyna sie pojawiać i bol brzucha ale dość mocny, juz zapomniałam jak to jest... Wydaje mi sie ze ciśnie mnie na dwójkę :p
Czy to możliwe ze juz okres czy raczej skutek uboczny tabletek azalia?
A na dzien matki dostałam "Album mojej córeczki"Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 22:24
-
nick nieaktualnymantissa wrote:To czemu wcześniej nie pisałaś, że to normalne kiedy panikowałam.
No mi się robią twardawe, jak młody spi tak ponad 3h, a tak to cały czas mięciutkie.
Rudzia, jak słodziutko.
Musiałam przeoczyćWięc się nie martw cycki miekkie to nie znaczy że nie ma w nich mleka
mantissa lubi tę wiadomość
-
widze, że nie tylko ja ostatnio karmie co 1 godzine
wcoraj był taki fajny wieczór, Antoś zrobił kupkę rano i później był jak Anołek. Dziś wróciło wszystko do normy tzn, ryk ;( już od ponad 2 godzin płacze ;( kiedy to się skończy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 22:52
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:A ja dałam małej mm i wypiła 30 ml po karmieniu,chyba dostaje okres
krew jakas zaczyna sie pojawiać i bol brzucha ale dość mocny, juz zapomniałam jak to jest... Wydaje mi sie ze ciśnie mnie na dwójkę :p
Czy to możliwe ze juz okres czy raczej skutek uboczny tabletek azalia?
A na dzien matki dostałam "Album mojej córeczki"je się przecież bierze bez przerwy rzadnej. Tylko musisz je brać dokładnie o tej samej porze!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny