Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Ja też kocham czarny :)

Musze się zainteresować becikowym, nie byłam nawet wniosku pobrać... Ba! nawet nie wiem co jest potrzebne :D

• Gosha Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie mozna kupić cuski w Poznaniu? Pomocy..!

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do becikowego podaje się dochody za 2013?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Do becikowego podaje się dochody za 2013?

tak

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z 2013 roku i wniosek często jest do pobrania u nich na stronie. W sumie tak naprawdę nic nie potrzebujesz oprócz pitu (ja głupia byłam nawet załatwiać zaświadczenie w US ale nie potrzeba ):) no i zaświadczenia od lekarza. Numer konta i dowód :)

lysinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojawiają się u nas powoli nie śmiałe uśmiechy <3 W końcu i ja się doczekam pełnego uśmiechu i chichotu :) Mała bardzo stabilnie główkę trzyma nawet neurolog pochwaliła mała ostatnio.Coraz bardziej wierzę że z tego wcześniactwa będzie tylko waga - ważymy 3600 :)

nick nieaktualny, Gosha, Rudzia, Fasia, misia83, lysinka, mantissa lubią tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Gdzie mozna kupić cuski w Poznaniu? Pomocy..!

Musi być sklep stacjonarny? Kojarzę tylko sklepy internetowe.

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobotę wyjezdzamy nad morze. Juz dzisiaj zaczynsam nas pakować. Chyba będziemy musieli wziąć przyczepke :-)

Gosha, Fasia, Agusiek89, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary gdzie jedziecie ? :) Jak planujesz podgrzewać mleko ? Pytam bo my w sumie dopiero w sierpniu wyjeżdżamy ale już zaczynam sie obawiać tego wszystkiego

• Gosha Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lysinka wrote:
    Musi być sklep stacjonarny? Kojarzę tylko sklepy internetowe.
    Bo siostra jutro do mnie leci, to by przywiozła, przez neta nie zdąży przyjść...

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 19:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary my mamy 1300 km do zrobienia a jeszcze 2 dni przed wyjazdem robimy 400 i kolejnego dnia znów 400 bo jedziemy jeszcze na wesele. Też się obawiam ale niby teraz najlepiej się podróżuje - oby. Ja myślałam o podgrzewaczu do auta ale w sumie te mm nie jest głupim pomysłem. Tylko i tak mi cycki wybuchną :) O ile będę jeszcze miała pokarm.

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Tak z 2013 roku i wniosek często jest do pobrania u nich na stronie. W sumie tak naprawdę nic nie potrzebujesz oprócz pitu (ja głupia byłam nawet załatwiać zaświadczenie w US ale nie potrzeba ):) no i zaświadczenia od lekarza. Numer konta i dowód :)

Super :) ja myslalam ze za 2014 i nawet bym nie składała bo pracować zaczelam w październiku 2013 a maz tez miał gorsza prace wtedy wiec się zalapiemy :) dzięki :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    U mnie nie było tak kolorowo. Do tej pory uzupełniam dokumenty... ;/ Zawiozłam niby tylko to, co potrzebne, tj. dowody osobiste, akt urodzenia dziecka, zaświadczenie od lekarza, zaświadczenie o wys. dochodów. Okazało się, że jeśli zmieniłam pracę/umowę w 2014 r. to potrzeba jeszcze obecną umowę, świadectwo pracy, pity, coś tam z pracy, zaświadczenie z ZUS o wys. składek, umowy zlecenie za 2013 r... :/

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A my wczoraj becikowe zostawiliśmy tyle papierów za 1000 zł I tak fartem bo w 2013 roku nie pracowałam jak bym miała pokazać dochody za rok 2014 to mogli byśmy zapomnieć a tak dodatkowa kasa na wakacje
    Ja druki dopiero wzięłam muszę powypelniac może mi się uda złożyć do końca tygodnia :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ja też niby zmieniłam pracę ale Pani spytała czy diametralnie polepszyła mi się sytuacja finasowa powiedziałam że nie i to powiedziała że nie trzeba nic przynosić - wyrozumiała babeczka nam się po prostu trafiła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mary my mamy 1300 km do zrobienia a jeszcze 2 dni przed wyjazdem robimy 400 i kolejnego dnia znów 400 bo jedziemy jeszcze na wesele. Też się obawiam ale niby teraz najlepiej się podróżuje - oby. Ja myślałam o podgrzewaczu do auta ale w sumie te mm nie jest głupim pomysłem. Tylko i tak mi cycki wybuchną :) O ile będę jeszcze miała pokarm.

Wow to dużo. A masz lqwktator na baterie ? Ja sie odciagne przed wyjazdem, raz w trakcie podróży :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Wow to dużo. A masz lqwktator na baterie ? Ja sie odciagne przed wyjazdem, raz w trakcie podróży :-)

Na szczęście mam :) Dużo dużo bo do Francji jedziemy. Ja to chyba ciężarówkę muszę załatwić :D

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poprawka nie uda się bo u gina będę dopiero 9czerwca i wtedy wezme zaświadczenie

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Na szczęście mam :) Dużo dużo bo do Francji jedziemy. Ja to chyba ciężarówkę muszę załatwić :D
    Zazdroszcze :-)
    No właśnie ta strona logistyczna takiej wyprawy tez mnie przeraża.

‹‹ 4735 4736 4737 4738 4739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ