Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak z 2013 roku i wniosek często jest do pobrania u nich na stronie. W sumie tak naprawdę nic nie potrzebujesz oprócz pitu (ja głupia byłam nawet załatwiać zaświadczenie w US ale nie potrzeba )
no i zaświadczenia od lekarza. Numer konta i dowód
lysinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPojawiają się u nas powoli nie śmiałe uśmiechy
W końcu i ja się doczekam pełnego uśmiechu i chichotu
Mała bardzo stabilnie główkę trzyma nawet neurolog pochwaliła mała ostatnio.Coraz bardziej wierzę że z tego wcześniactwa będzie tylko waga - ważymy 3600
CzaryMary, Gosha, Rudzia, Fasia, misia83, lysinka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMary my mamy 1300 km do zrobienia a jeszcze 2 dni przed wyjazdem robimy 400 i kolejnego dnia znów 400 bo jedziemy jeszcze na wesele. Też się obawiam ale niby teraz najlepiej się podróżuje - oby. Ja myślałam o podgrzewaczu do auta ale w sumie te mm nie jest głupim pomysłem. Tylko i tak mi cycki wybuchną
O ile będę jeszcze miała pokarm.
-
Angela89 wrote:Tak z 2013 roku i wniosek często jest do pobrania u nich na stronie. W sumie tak naprawdę nic nie potrzebujesz oprócz pitu (ja głupia byłam nawet załatwiać zaświadczenie w US ale nie potrzeba )
Superja myslalam ze za 2014 i nawet bym nie składała bo pracować zaczelam w październiku 2013 a maz tez miał gorsza prace wtedy wiec się zalapiemy
dzięki
-
Angela89 wrote:Tak z 2013 roku i wniosek często jest do pobrania u nich na stronie. W sumie tak naprawdę nic nie potrzebujesz oprócz pitu (ja głupia byłam nawet załatwiać zaświadczenie w US ale nie potrzeba )
-
Angela89 wrote:A my wczoraj becikowe zostawiliśmy tyle papierów za 1000 zł I tak fartem bo w 2013 roku nie pracowałam jak bym miała pokazać dochody za rok 2014 to mogli byśmy zapomnieć a tak dodatkowa kasa na wakacje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mary my mamy 1300 km do zrobienia a jeszcze 2 dni przed wyjazdem robimy 400 i kolejnego dnia znów 400 bo jedziemy jeszcze na wesele. Też się obawiam ale niby teraz najlepiej się podróżuje - oby. Ja myślałam o podgrzewaczu do auta ale w sumie te mm nie jest głupim pomysłem. Tylko i tak mi cycki wybuchną
O ile będę jeszcze miała pokarm.
Wow to dużo. A masz lqwktator na baterie ? Ja sie odciagne przed wyjazdem, raz w trakcie podróży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny