Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHwesta chce mieć rodzeństwo dla Ali
Cos o moim chlopie :
W sobotę mój maz był na imprezie w klubie. Pytam sie go czy cos wyrwał ?on na to : nieeee. Jak z jakąś dziewczyna zagadalem to zaraz wyjmowalem telefon i chwalilem sie jej zdjęciami syna
sweet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 13:41
hwesta, Anka1501, liwi, Aguś86, Fasia, Murraya, mimka84, mantissa, mf, Angela89, Agusiek89, lysinka, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mary tfu tfu nie kracz :p wszyscy nam syna życzą , ze za ciosem iść
oby nie!!
Chłopcy są tacyyyy slodcy
A na dowód : mój syn przed chwila zapodal głośnego baczura , co rozsmieszylo go tak, że zaczął śmiać sie na glos
Oczywiście to pewnie zbiegł okoliczności ale paradnie to wyglądałoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 13:48
Anka1501, Aguś86, Fasia, mf, liwi, Angela89, Agusiek89, lysinka, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mój by się załamał jakby wyszedł mu piąty chłopak...
Eeee na FB dziewczyny podawały przepis na dziewczynke. Jak to leciało ?! ... Przed dniami płodnymi, na traktorze .... Czy jakoś tak
Mój tez pcha łapki do Mordki, juz od dłuższego czasuMurraya, Fasia, liwi, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Murraya Julek też wkłada piąstki do buzi i je ciumka. Tak samo jak moją szyję czy ramię
położna mówiła, że teraz tak będzie i, że może zacząć się już ślinić.
Jeśli wszystkie te tabletki to to samo to moje są najtańsze z listy
Aguś zawiązałam właśnie gumkę trochę mocniej i chyba jest lepiejuff, bo już ją spisałam na straty
ale TT nadal elektryzuje moje włosy
Murraya, Aguś86, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Dziewczyny mam kurzajkę na palcu u ręki, w ciąży nie ruszałam, ale teraz chciałam porządek zrobić żeby małego nie zarazić. Babka w aptece poleciła Brodacid, a w ulotce jak byk jest napisane że nie wolno stosować podczas kp. Co robić?
Tez mam kurzajke i zamierzam wypalic ja u dermatologa ciekłym azxotem.
mimka84, Murraya lubią tę wiadomość