Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe to tylko ja nakładam minimum minimum:D
siostra nauczyła mnie przyciemniać brwi cieniami do powiek:) brązowymi ciemnymi:)
na powieki daję cienie i tusz na rzęsy, na twarzy mam krem nivea Q10:) i tyle:)1£ Znaczek 50p to ci wysle jak bedziesz chciala .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Hej wam!
Chyba znowu poczulam ruchy wczoraj! Nie jestem pewna czy to to, ale napewno nie byly to gazy w jelitach. Takie jakby pukanie, jakby jakas pileczka w srodku sie odbila tak ze trzy razy. Ale pameitam jak wy opisywalyscie, ze to takei delikatne laskotanie, jakby motyle, a u mnie tak nei bylo, to nie bylo delikatne laskotanie. Jesli mialabym to do czegos porownac to do pulsu, do niemiarowego uderzenia serca.
Jak wy czulyscie pierwsze ruchy, powiedzcie mi bo nie wiem czy to to czy jeszcze nie?
O mnie faktycznie umnęło twoje zapytanie
Mój pierwszy kop był odczuwalny pod ręką więc wiedziałąm na bank że to dziecko, wcześniej czułąm mrowienie, łaskotanie, ale to było już bardzo wcześnie w 14 tygodniu. Pierwszy wyraźny ruch dziecka w 17 tygodniu (16+4) ale tak jak pisałam, wyraźnie czułam na dłoni kopnięcie
na pewno nie pomyliłabyś tego z niczym innymdzidzia już Ci daje znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:49
-
Krysti wrote:Ja wosk uzywam taki czarny do brwi fajna sprawa:) w pl tez musi to byc jak nie to ci robitka wysle bo tu grosze kosztuje to
1£ Znaczek 50p to ci wysle jak bedziesz chciala .
to tak kiedyś przy okazji, nie specjalnie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:
Dziewczyny, a ja chcę Was spytać o jedną rzecz: mianowicie jak jest u Was na codzień z makijażem (Krysti pisała o niezmytych oczkach i mi się skojarzyło), malujecie się na codzień???? Bo ja przyznam, że tak, codziennie robię makijaż. Na górnej powiece kreseczka, rzęsy, baza na buzię, puder prasowany i róż, jeszcze brwi podkreślam, bo są dość jasne. Ponieważ codziennie męczę twarz makijażem, to zawsze na noc używam kremów i odżywki na rzęsy - tej samej od 8 lat, dzięki czemu są w dobrej kondycji. A jak jest u Was? -
Hehe to tylko ja sie nie maluje?
wczesniej lubilam sie ladnie pomalowac ale w ciazy nie mam na to ochoty w ogole a poza tym mam tak wysuszona skore ze po prostu bez sensu malowanie bo wszystko platami odchodzi
kremy nie pomagaja nic.. eh.
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:o Krysti serio? jeju czytałam kiedyś o tym wosku, mi to by się przydał, bo mam jasne brwi, wcześniej hennę robiłam a teraz przyznam że mi sie nie chce.
to tak kiedyś przy okazji, nie specjalnie:)misz masz
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:O mnie faktycznie umnęło twoje zapytanie
Mój pierwszy kop był odczuwalny pod ręką więc wiedziałąm na bank że to dziecko, wcześniej czułąm mrowienie, łaskotanie, ale to było już bardzo wcześnie w 14 tygodniu. Pierwszy wyraźny ruch dziecka w 17 tygodniu (16+4) ale tak jak pisałam, wyraźnie czułam na dłoni kopnięcie
No wlasnie ja tez pod dlonia poczulam! Trzy dni temu i wczoraj takie samo pukanie
Ale super. Strasznie sie ciesze
Co do malowania to ja maluje sie codziennie ale bardzo lekko:
- krem BB (od dwoch miesiecy, wczesniej uzywalam tylko pudru)
- czasem puder (bo czasem lubei jak sie twarz bardziej swieci bo wyglada tak mlodziej i zdrowiej)
- roz
- tusz (najczesciej stosuje ale czasem nie mam ochoty, np. wczoraj i dzisiaj.
Mnie w pracy prawie nikt nie widzi a moj maz nei lubi jak sie maluje mocno wiec w sumie nei musialabym sie malowac ale polubilam krem BB bo ladnie kolor wyrownuje i nei jest taki ciezki jak podklad.mimka84, Amy, Krysti, liloe lubią tę wiadomość
-
Ello.
My pierwszy ruch poczuliśmy w 19w5d i był to wyczuwalny kopniak, takie bam,bam pod skórą-super uczucie i teraz najbardziej aktywny synuś jest wieczorami.
Już przebieram nóżkami na usg połówkowe,jutro godzina 18:00
Kizianki w brzusie.
Ps.Patrząc na Wasze brzuszki to każda z Znas rośnie w swoim indywidualnym tempie i super.mimka84, Amy, Krysti lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Krysti, a nie uważasz, że dla blondynki to brwi lepsze brązowe???
juz scinam te blond jasne nie chcem
naturalna chce byc juz moje wlosy przeszly swoje w zyciu starczy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:57
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:No wlasnie ja tez pod dlonia poczulam! Trzy dni temu i wczoraj takie samo pukanie
Ale super. Strasznie sie ciesze
Gratuluję!
)) teraz z każdym dniem będzie bardziej intensywnie a czasem w ogóle nie da o sobie znać - nie przejmuj się tym
mi lekarz nawet w 21 tyg mówił, że dziecko ma jeszcze sporo miejsca więc też nie muszę czuć codziennie
-
Mi polozna powiedziala ze od tego momentu jak nie bede czuc dzidzi przez dzien czy dwa to odrazu do szpitala, ze teraz juz ruchy powinny byc codziennie.. taka ciekawostka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:58