X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laski :)
    Fajne brzuszki macie :)
    SYLVI mam nadzieje, ze masz dzis lepszy humor i maz zmieni nastawienie, no trzeba rozmawiac z tymi chlopami bo oni sa tacy niedomyslni i kompletnie nie rozumieja co sie dzieje z nami i z naszymi uczuciami w czasie tej burzy hormonalnej.
    NADZIEJA ciesze sie, ze czujesz sie lepiej.

AMY zostaniesz chyba nasza Brzuszkowa Miss bo masz mega zgrabny brzuszek :D!!

Krysti, Amy, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja siostra Wczoraj przywiozla mi swietny plaszczyk Zary ( z lumpu) jest super i ponosze go troche a pozniej moge przeszyc guziczki i tez bedzie dobry.

Krysti, Amy lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali a my twoj widzieli brzuszek bo juz nie pamietam :)ciekawe jaki u ciebie jest brzunio.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary mary a ja ciebie kojarze z ovu friend:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Czary mary a ja ciebie kojarze z ovu friend:)
    A no widzisz Krysti, jaki ten internet mały..... :-) :-) :-)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    A moja siostra Wczoraj przywiozla mi swietny plaszczyk Zary ( z lumpu) jest super i ponosze go troche a pozniej moge przeszyc guziczki i tez bedzie dobry.
    No pewnie zawsze cos mizna przerobic potem :) ja cuàzowych nie kupije ubrañ po prostu wièksze :) i jak ulał potem oddam albo odsprzedam na Alegro

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    A no widzisz Krysti, jaki ten internet mały..... :-) :-) :-)
    Kojarze twoj awatar zesmy pisaly na ovufriend na samym poczàtku ,nasze testerki cos takiego .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide w kime jeszcze :D

Lali, Amy lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Lali a my twoj widzieli brzuszek bo juz nie pamietam :)ciekawe jaki u ciebie jest brzunio.
    Jeszcze nie :P jakos nie pstryknelam jeszcze zdjecia z brzuszkiem w tej ciazy :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz patrze na jeden kombinezonik dla Josha wiadomo ze trza bedzie zakupic jak siè ze szpitala wyjdzie ostatnio kasienka kwiatek wrzucila swoje slodkie :)chyba tego iphona wypierdziele no dosc ze klawiaturka mala to bledy robi mi takie masakra .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 08:55

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Jeszcze nie :P jakos nie pstryknelam jeszcze zdjecia z brzuszkiem w tej ciazy :)
    Kochana to musisz zrobić pamiàtkowe nawet :) a ja bym chciala twoj zobaczyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    http://www.happymum.pl/sklep3/d627,sukienki,2597-coffee_toffee_dress.html

Tej np bardzo nie polecam bo strasznie gryzący ma materiał, jak ją zdjęłam to jeszcze się drapałam :D

o ja jestem wrażliwa też na takie materiały :) dobrze, że napisałaś :))

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    o ja jestem wrażliwa też na takie materiały :) dobrze, że napisałaś :))

Ja też, nie cierpię jak coś mnie gryzie, uwiera itp

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Tylko wiecie co z happymum jest tak ze ja byłam w necie zachwycona wieloma rzeczami a jak pojechałam już do sklepu i zaczęłam przymierzać to było gorzej jakieś te sukienki mają jak dla mnie dziwne bo albo wygląda się jak w worku albo są jakieś takie mało dopasowane
    nawet jak mierzyłaś małe rozmiary? to też kijowo się układały? może mamy jeszcze za małe brzuchy? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to ja chyba pojadę do Krakowa i nie będę zamawiać na necie, to nie są tanie sukienki i faktycznie lepiej zmierzyć :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    nawet jak mierzyłaś małe rozmiary? to też kijowo się układały? może mamy jeszcze za małe brzuchy? :)

No własnie tam miejsca na brzuszek nie było dużo, ja jeszcze mam ten problem że mam piersi spore więc jak w tyłku było ok to opinały piersi a jak znowu w piersiach ok to na dole worek... spodnie mają rewelacyjne, swetry też ale sukienki totalnie nie dla mnie

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:

AMY zostaniesz chyba nasza Brzuszkowa Miss bo masz mega zgrabny brzuszek :D!!
    Nie zawstydzaj mnie, jest tu wiele zgrabniejszych brzuszków w moim mniemaniu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    No własnie tam miejsca na brzuszek nie było dużo, ja jeszcze mam ten problem że mam piersi spore więc jak w tyłku było ok to opinały piersi a jak znowu w piersiach ok to na dole worek... spodnie mają rewelacyjne, swetry też ale sukienki totalnie nie dla mnie

Cenna opinia :D
    więc pojadę i zmierzę to co mnie interesuje :)) bo pewnie nei raz będę w krakowie przed świętami :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Cenna opinia :D
    więc pojadę i zmierzę to co mnie interesuje :)) bo pewnie nei raz będę w krakowie przed świętami :)

za taką cenę lepiej właśnie zmierzyć, bo tanich rzeczy to oni nie mają chyba że coś się na wyprzedaży upoluje

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry:)
    doczytałam uffff :)

ANKA wiedziałam że u Ciebie będzie chłopak:D gratulacje ogromne!!!

Sylvia to samo, gratuluję księżniczki :)
    jak dziś humor?? nie zamartwiaj się zbytnio, chyba każdy w życiu miał takie same dylematy jak Ty.
    jak się to mówi, raz pod wozem raz na wozie.
    wszystkie tu jesteśmy młodymi małżeństwami i jeszcze dużo soli razem musimy zjeść żeby powiedzieć że jest dobrze:)

a my już prawie całą tapetę w sypialni położyliśmy, krzywo ale co tam:D skosy się robi trudniej a ja jestem zośka samośka i muszę sama:D
    efekt jak dla mnie super:)

a dziś młoda w przedszkolu, stary na służbie:) zapowiada się leniwy wieczorek:)

JUSTINKA współczuję sytuacji z teściami i powiem Ci że miałam to samo, a słabo mi się zrobiło jak młoda ledwo siedziała a teściowa pchała jej zamoczoną w cukrze łyżeczkę!!!
    powiem Ci że u mnie niestety ale pomogły ograniczone kontakty z teściami, jeździmy tam rzadziutko mimo że blisko mieszkają, a jak młoda dostanie jakieś słodycze to ja je konfiskuje a potem chowam w domu.
    oczywiście ze stołu sobie coś skubnie ale wszelkie nieodpakowane słodycze lądują u mnie w torebce.
    za to moi rodzice wolą kupić owoca czy jakieś chrupki na szczęście niż batona:)

ale poprzysięgłam sobie że przy następnym dziecku będę bardzo czujna na to co robią teście i jak będzie trzeba babka dostanie zjebkę:D i już nas nie zobaczy w ogóle:)

CZARY mary śliczna z Ciebie kobietka:)

a poza tym witam się w rozpoczynającym się 21 tygodniu ciąży !!! jupi!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:09

Krysti, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ