X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w mothercare ten mi siè podoba http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32955166b50f.jpg spioszki za 10£ dwie pary tez fajne http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd6ed06d61e2.jpg ,trzy pary za 15£ http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36e56da2fda6.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82f2240e3f1c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2ffe5d9a897.jpg no roznosci ide dziś zobaczyć tam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:16

Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcem by wszystkie byly odpinane wlasnie w ten sposôb nic przez glowe nie chcem na poczàtek .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jeju Krysti te ostatnie są bajeczne i na dziewczynke i na chłopca :)
    poza tym chyba nie ma pajaców zakładanych przez głowę;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:15

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dzień dobry:)
    doczytałam uffff :)

Sylvia to samo, gratuluję księżniczki :)
    jak dziś humor?? nie zamartwiaj się zbytnio, chyba każdy w życiu miał takie same dylematy jak Ty.
    jak się to mówi, raz pod wozem raz na wozie.
    wszystkie tu jesteśmy młodymi małżeństwami i jeszcze dużo soli razem musimy zjeść żeby powiedzieć że jest dobrze:)
    Dziękuję bardzo, ulżyło mi jak gin powiedział, że to raczej dziewczynka, bo jak już kiedyś pisałam małe jajka mnie przerażają. Ciekawa jestem tylko, czy to, że znowu będę miała córeczkę rzeczywiście oznacza to, że poraniam męskie płody?!
    Co do humoru to jest taki sobie i pewnie szybko się nie zmnien.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:20

Amy, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    o jeju Krysti te ostatnie są bajeczne i na dziewczynke i na chłopca :)
    poza tym chyba nie ma pajaców zakładanych przez głowę;)
    Robocia nieraz widze tu ubranka przez głôwke sà a ja siè boje na poczatku jak juz wieksze to wiadomo juz lzej a male jednak delikatne dzieciàtko przez te 3 miechy 4 trza uwazać .no ladne sà ide zobacze na ogladalam siè i juz nie zasne :D boze mysle tak a jak by na polowkowym mi powiedxiala ze cora zalamana bym byla ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "małe jajka mnie przerażają" <3
    <padłam> :D

Fasia, Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do różnic z małżeństwie - my z mężem zupełnie inni.
    Nie wiem jaki Bóg nas połączył :P Bóg o imieniu "przypadek" :P

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Bo tak jest, dla mnie są jakieś takie nieproporcjonalnie duże i wyglądają jak doklejone to tego człowieczka :-)

Amy lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    A co do różnic z małżeństwie - my z mężem zupełnie inni.
    Nie wiem jaki Bóg nas połączył :P Bóg o imieniu "przypadek" :P
    U nas to nie chodzi o różnice tylko o to, że on mnie totalnie ignoruje, traktuje jak obcego człowieka.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziękuję bardzo, ulżyło mi jak gin powiedział, że to raczej dziewczynka, bo jak już kiedyś pisałam małe jajka mnie przerażają. Ciekawa jestem tylko, czy to, że znowu będę miała córeczkę rzeczywiście oznacza to, że poraniam męskie płody?!
    Co do humoru to jest taki sobie i pewnie szybko się nie zmnien.
    Sylvia nie martw siè moj tez czasem ma humory jak srający ptak na wierzbie :D w pracy go wkur.ją i mysli ze w domu zawojuje humorkami a ja się smieje :) haha

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam! :D

Chyba znowu poczulam ruchy wczoraj! Nie jestem pewna czy to to, ale napewno nie byly to gazy w jelitach ;). Takie jakby pukanie, jakby jakas pileczka w srodku sie odbila tak ze trzy razy. Ale pameitam jak wy opisywalyscie, ze to takei delikatne laskotanie, jakby motyle, a u mnie tak nei bylo, to nie bylo delikatne laskotanie. Jesli mialabym to do czegos porownac to do pulsu, do niemiarowego uderzenia serca.

Jak wy czulyscie pierwsze ruchy, powiedzcie mi bo nie wiem czy to to czy jeszcze nie?

Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    I nie raz nas osiusiają jak pisiorek stanie na siusiu i bedzie siural po naszych twarzach :D jak mojemu powiedzialam jak się smuał :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    U nas to nie chodzi o różnice tylko o to, że on mnie totalnie ignoruje, traktuje jak obcego człowieka.

wiem, wiem czytałam
    Ignorowania i takiego traktowania siebie bym nie zniosła.. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Hej wam! :D

Chyba znowu poczulam ruchy wczoraj! Nie jestem pewna czy to to, ale napewno nie byly to gazy w jelitach ;). Takie jakby pukanie, jakby jakas pileczka w srodku sie odbila tak ze trzy razy. Ale pameitam jak wy opisywalyscie, ze to takei delikatne laskotanie, jakby motyle, a u mnie tak nei bylo, to nie bylo delikatne laskotanie. Jesli mialabym to do czegos porownac to do pulsu, do niemiarowego uderzenia serca.

Jak wy czulyscie pierwsze ruchy, powiedzcie mi bo nie wiem czy to to czy jeszcze nie?
    Psocia dzidzia to puka ciebie ja tez mialam tak i nie moglam na poczatku powiedziec czy to to ale juz z biegiem czasu częstrze czulam takze się nie mylilam :) wlasnie jak puls byly .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:31

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki!!!

Co do usg połówkowego to mi lekarz tłumaczył, że serce najdokładniej można zbadać właśnie ok. 21-22 tygodnia, wcześniej widać że jest czterokomorowe, ale nic poza tym, a wszelkie ewentualne wady właśnie później, podobnie jest z pozostałymi organami, wcześniej to można stwierdzić ich obecność tylko, a na późniejszym etapie ich "jakość".

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:18

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Czary mary fajny piękny brzuszek ,a mam pytanko te kule to one swiecące są fajne spodobaly mi się bardzo :)

Krysti jak podobaja Ci się to tu masz ich pełno i różne kolory, też mam i uwielbiam http://www.scandishop.pl/Dodatki-Oswietlenie

Krysti, Angela89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:

Dziewczyny, a ja chcę Was spytać o jedną rzecz: mianowicie jak jest u Was na codzień z makijażem (Krysti pisała o niezmytych oczkach i mi się skojarzyło), malujecie się na codzień???? Bo ja przyznam, że tak, codziennie robię makijaż. Na górnej powiece kreseczka, rzęsy, baza na buzię, puder prasowany i róż, jeszcze brwi podkreślam, bo są dość jasne. Ponieważ codziennie męczę twarz makijażem, to zawsze na noc używam kremów i odżywki na rzęsy - tej samej od 8 lat, dzięki czemu są w dobrej kondycji, A jak jest u Was?
    Ja się maluję tylko ze względu na to, że chodzę do pracy. Kreska(choć bardzo rzadko), tusz, podkłąd, sypki puder i czaaaasem bronzer na policzki - czyli minimum :) na noc czasem krem - choć nie jestem systematyczna :)
    jak siedzę w domu to się nie maluję bo i po co :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Witam dziewczynki!!!

Co do usg połówkowego to mi lekarz tłumaczył, że serce najdokładniej można zbadać właśnie ok. 21-22 tygodnia, wcześniej widać że jest czterokomorowe, ale nic poza tym, a wszelkie ewentualne wady właśnie później, podobnie jest z pozostałymi organami, wcześniej to można stwierdzić ich obecność tylko, a na późniejszym etapie ich "jakość".

Sylvia, gratuluję córeńki, a mężem się nie przejmuj, faceci czasem mają odpały, będzie dobrze.

Dziewczyny, a ja chcę Was spytać o jedną rzecz: mianowicie jak jest u Was na codzień z makijażem (Krysti pisała o niezmytych oczkach i mi się skojarzyło), malujecie się na codzień???? Bo ja przyznam, że tak, codziennie robię makijaż. Na górnej powiece kreseczka, rzęsy, baza na buzię, puder prasowany i róż, jeszcze brwi podkreślam, bo są dość jasne. Ponieważ codziennie męczę twarz makijażem, to zawsze na noc używam kremów i odżywki na rzęsy - tej samej od 8 lat, dzięki czemu są w dobrej kondycji. A jak jest u Was?
    Ja się maluje normalnie tylko krem daje najpierw a potem puder w kremie trichę rózu, brązera czasem, normalnie u mnie to wyglada ,tylko ze krem uzywam witamine e z nagietkiem pod puder jest perfekcyjny dla mnie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:37

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe to tylko ja nakładam minimum minimum:D
    siostra nauczyła mnie przyciemniać brwi cieniami do powiek:) brązowymi ciemnymi:)
    na powieki daję cienie i tusz na rzęsy, na twarzy mam krem nivea Q10:) i tyle:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo halo nikt mnei nie zauwaza :(. Krystii jedynie :(

mimka84, Krysti lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 935 936 937 938 939 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ