Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie ci ja zrobilam wcziraj poszlam do lazienki zmylam sobie buźke wacikami ladnie a moj mnie zagadal i zapomnialam oczy przetrzec z tuszu do rzes wstaje rano a ja w lustro patrze mowię co to a ja sibie oczy ręką lubie przetrzec i tak az się siebie wystraszylam hahaha
Amy, Anka1501, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tam wolałabym już "widzieć" więcej tego brzucha
ale pewnie zaraz wystrzeli tak jak często mi tu piszecie
Dziękuję dziewczynymam jeszcze zdj z niedzieli w koszulce- zaraz zrzucę i to po całym dniu jedzenia i jakiejś szczególnej róznicy nie widzę niż jak robię zdjęcia na czczo rano
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Ja tam wolałabym już "widzieć" więcej tego brzucha
ale pewnie zaraz wystrzeli tak jak często mi tu piszecie
Dziękuję dziewczynymam jeszcze zdj z niedzieli w koszulce- zaraz zrzucę i to po całym dniu jedzenia i jakiejś szczególnej róznicy nie widzę niż jak robię zdjęcia na czczo rano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 07:52
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Amy twoj brzuszek pamietaj nie musi być kolosalny ja znam dziewczyne tez szczupla byla brzusio taki ladny zgrabny miała a dziecko urodzila duze
Mam nadzieję, że mały będzie normalnych rozmiarów właśnie- bo nawet mąż się mnei pyta czy nie za mało jem??(chociaż i tak mówi że jestem gruba:P ) Jem tak samo jak przed ciąża- nie widzę potrzeby wpychania w siebie czegoś ponad to
-
Ja wczoraj siedziałam w poczekalni z dwoma dziewczynami - jedna to miała tak duży brzuch że myślałam że już niedługo rodzi a druga taki malutki że tak sobie pomyślałam jak to dobrze że nie jestem już na takim początku ciąży i co się okazało? Jak się zgadałyśmy się okazało że wszystkie trzy jesteśmy w podobnym wieku ciąży i się może nawet na porodówce spotkamy
Także brzuszki różnie rosną
CzaryMary, Amy, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny