X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko mówiło, że to ON, wszyscy mówili że ONA, a ja czułam że ON no i jest syn :D

malinka1984 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, tyle że ja wiedziałam podskórnie, że to ON. To nie było moje pragnienie, bo raczej wolałam dziewczynkę. Ale coś mi w środku podpowiadało, że to syn.

malinka1984 lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Hehe, tyle że ja wiedziałam podskórnie, że to ON. To nie było moje pragnienie, bo raczej wolałam dziewczynkę. Ale coś mi w środku podpowiadało, że to syn.

Ale u mnie bylo dokladnie tak samo :P ja pd zawsze marzylam o corce :P ale caly czas czulam ze bedzie syn :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze w ciąży nie byłam a zawsze wiedziałam że pierwszy będzie synuś i pewnie w środę tylko to potwierdzimy.
    Ps.Za godzinę zaczynamy 22 tydzień-szok z tej okazji nocna wyżerka czyli gołąbki od mamuni o 22:56 :D

Rudzia, Krysti, MartaAlvi, Fasia lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis na kazdy posilek jadlam bulki z pomidorem cebula i majonezem :D masakra pychaa :D

Krysti lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    SYLVIA a czemu masz doła? Co się stało?
    Bo po raz kolejny przekonała się o tym, że jestem na bardzo dalekiej pozycji w hierarchii mojego męża. Powiem wam dziewczyny tylko tyle, że jeśli wasz mąż chociaż odrobinę o was dba to wam cholernie zazdroszczę. Ja swojemu chyba przeszkadzam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 23:01

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Bo po raz kolejny przekonała się o tym, że jestem na bardzo dalekiej pozycji w hierarchii mojego męża. Powiem wam dziewczyny tylko tyle, że jeśli wasz mąż chociaż odrobinę o was dba to wam cholernie zazdroszczę. Ja swojemu chyba przeszkadzam.
    Ah jej no nie myśl tak ,napewno jest dobrze wszystko zapytaj go .

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja dzis na kazdy posilek jadlam bulki z pomidorem cebula i majonezem :D masakra pychaa :D
    Smaka zrobiłaś aż sobie zrobię bułe z pomidorem i majonezem :D

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja juz od 5 nie spie obudzilam się i juz zgaga zasnac mi nie daje juz tak długo jej nie miałam ze zapomnialam jakie to jest okropne uczucie... Malinka mi tez smaku na obiad narobila hehe ale z lenistwa nie chce mi się podgrzewac :P

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Ola - mnie też czasem dokucza zgaga i nie wiem czy nie wolałam tych wymiotów :/

A ja dzisiaj o 1.13 miałam pobudkę no Olek chyba dostał czkawki???!!! ciul wie co to było, podskakiwał co 6-10 sekund i wpadłam w panikę - ktoś we mnie jest!! matko, ja nie chce!! niech ktoś wyciągnie to dziecko! jak ja je mam urodzić?!
    :) Odbiło mi. wpadłam w panikę. za chwilę przewaliłam się na bok wtedy podskakiwania są m niej odczuwalne i jakoś zasnęłam. Oczywiście dzisiaj wcale nei myślę o nim jak o OBCYM, nadal kocham swojego syna.. Ale w nocy byłam mocno przerażona tym, że ktoś we mnie tak intensywnie podskakuje... To dziwne bo przecież nie od dzisiaj Olek daje o sobie znać... ALe w nocy przeszedł samego siebie. Moje pierwsze gwałtowne wybudzenie ze snu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 07:12

Ola89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na zgage lyzeczke małą musztardy polecam :D mi pomagalo zawsze .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Josh mnie do pierwszej w nocy szturmował :D i rano juz zaczyna teraz on macswije pory rano i od wieczora do nocy :) w dzienn cichutki jest .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 07:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    EWELCIA mi gin na skierowaniu na USG połówkowe napisała, żeby wykonać między 20-24 tc. Więc te 18-22 tc to chyba tylko tak tylko w teorii ;)
    Mnie też mówił dokładnie kiedy robić - podobno im później tym lepiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A tu moj z dziś juz mnie rozpiera normalnie :) Jak Orka będe wygladać . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e245a6a2b0a0.jpg

hehe faktycznie duży :D ale nic nie zrobisz taka budowa ciała :) nogi nadal zgrabniutkie i chude :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie dzisiaj też zrobiłam rano zdjęcie :) zaraz jak znajdę minutkę to je zmniejszę i wkleję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moj Josh mnie do pierwszej w nocy szturmował :D i rano juz zaczyna teraz on macswije pory rano i od wieczora do nocy :) w dzienn cichutki jest .

No mnie wieczorami też kopie i od rana, ale to co było w nocy to myślałam, że na zawał zejdę. Myślałam że mi przez skórę przelezie... byłąm PRZERAŻONA, tak skakał. Trampolinę sobie zrobił z matki macicy :] albo faktycznie czkawka?!

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane.
    Witam się z wami z ogromnym bólem gardła.
    Jesli chodzi o USG połówkowe to właśnie ja miałam na skierowaniu napisane 18-22 tydzień. Poszlam wiec w tym 18 bo akurat taki termin mi pasował. I co? I się okazalo ze nic nie d się zbadać dokładnie bo maluszek siedzi za nisko i lekarz nie mógł dotrzeć tam głowica aparatu usg... Lepiej poczekać te 2 tygodnie. Na poprawkę idiemy w sobote. Juz nie mogę się doczekać :-)

Krysti - pokaźny ten Twój brzusio. Ja później wrzuce swój , w miare aktualny:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    hehe faktycznie duży :D ale nic nie zrobisz taka budowa ciała :) nogi nadal zgrabniutkie i chude :)
    Dziękuje ,no nogi dupa takie same ale w górze rosne :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No mnie wieczorami też kopie i od rana, ale to co było w nocy to myślałam, że na zawał zejdę. Myślałam że mi przez skórę przelezie... byłąm PRZERAŻONA, tak skakał. Trampolinę sobie zrobił z matki macicy :] albo faktycznie czkawka?!
    No mnie wczoraj kopal myslalam ze cis się dzieje mize zlego a ci dopiero jak ty mówisz ze juz w nocy masz pobudki to ja chyba tez korby dostane :) jak zacznie mocniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dzień dobry kochane.
    Witam się z wami z ogromnym bólem gardła.
    Jesli chodzi o USG połówkowe to właśnie ja miałam na skierowaniu napisane 18-22 tydzień. Poszlam wiec w tym 18 bo akurat taki termin mi pasował. I co? I się okazalo ze nic nie d się zbadać dokładnie bo maluszek siedzi za nisko i lekarz nie mógł dotrzeć tam głowica aparatu usg... Lepiej poczekać te 2 tygodnie. Na poprawkę idiemy w sobote. Juz nie mogę się doczekać :-)

Krysti - pokaźny ten Twój brzusio. Ja później wrzuce swój , w miare aktualny:-)
    Bo lepiej jest zrobic usg w 20 tyg ja będe miała w 20 i 5 dni usg połówkowe .Dziękuje u ciebie zapewne tez brzusio rosnie :)pozdrawiam cieplutko . Herbata z miodem na gardlo najlepsza .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 07:37

‹‹ 931 932 933 934 935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ