Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Hehe, tyle że ja wiedziałam podskórnie, że to ON. To nie było moje pragnienie, bo raczej wolałam dziewczynkę. Ale coś mi w środku podpowiadało, że to syn.
Ale u mnie bylo dokladnie tak samoja pd zawsze marzylam o corce
ale caly czas czulam ze bedzie syn
-
Ja jeszcze w ciąży nie byłam a zawsze wiedziałam że pierwszy będzie synuś i pewnie w środę tylko to potwierdzimy.
Ps.Za godzinę zaczynamy 22 tydzień-szok z tej okazji nocna wyżerka czyli gołąbki od mamuni o 22:56Rudzia, Krysti, MartaAlvi, Fasia lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Fasia wrote:SYLVIA a czemu masz doła? Co się stało?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 23:01
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Bo po raz kolejny przekonała się o tym, że jestem na bardzo dalekiej pozycji w hierarchii mojego męża. Powiem wam dziewczyny tylko tyle, że jeśli wasz mąż chociaż odrobinę o was dba to wam cholernie zazdroszczę. Ja swojemu chyba przeszkadzam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Ola - mnie też czasem dokucza zgaga i nie wiem czy nie wolałam tych wymiotów
A ja dzisiaj o 1.13 miałam pobudkę no Olek chyba dostał czkawki???!!! ciul wie co to było, podskakiwał co 6-10 sekund i wpadłam w panikę - ktoś we mnie jest!! matko, ja nie chce!! niech ktoś wyciągnie to dziecko! jak ja je mam urodzić?!
Odbiło mi. wpadłam w panikę. za chwilę przewaliłam się na bok wtedy podskakiwania są m niej odczuwalne i jakoś zasnęłam. Oczywiście dzisiaj wcale nei myślę o nim jak o OBCYM, nadal kocham swojego syna.. Ale w nocy byłam mocno przerażona tym, że ktoś we mnie tak intensywnie podskakuje... To dziwne bo przecież nie od dzisiaj Olek daje o sobie znać... ALe w nocy przeszedł samego siebie. Moje pierwsze gwałtowne wybudzenie ze snu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 07:12
Ola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:A tu moj z dziś juz mnie rozpiera normalnie
Jak Orka będe wygladać . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e245a6a2b0a0.jpg
hehe faktycznie dużyale nic nie zrobisz taka budowa ciała
nogi nadal zgrabniutkie i chude
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Moj Josh mnie do pierwszej w nocy szturmował
i rano juz zaczyna teraz on macswije pory rano i od wieczora do nocy
w dzienn cichutki jest .
No mnie wieczorami też kopie i od rana, ale to co było w nocy to myślałam, że na zawał zejdę. Myślałam że mi przez skórę przelezie... byłąm PRZERAŻONA, tak skakał. Trampolinę sobie zrobił z matki macicy :] albo faktycznie czkawka?!Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane.
Witam się z wami z ogromnym bólem gardła.
Jesli chodzi o USG połówkowe to właśnie ja miałam na skierowaniu napisane 18-22 tydzień. Poszlam wiec w tym 18 bo akurat taki termin mi pasował. I co? I się okazalo ze nic nie d się zbadać dokładnie bo maluszek siedzi za nisko i lekarz nie mógł dotrzeć tam głowica aparatu usg... Lepiej poczekać te 2 tygodnie. Na poprawkę idiemy w sobote. Juz nie mogę się doczekać
Krysti - pokaźny ten Twój brzusio. Ja później wrzuce swój , w miare aktualny:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:No mnie wieczorami też kopie i od rana, ale to co było w nocy to myślałam, że na zawał zejdę. Myślałam że mi przez skórę przelezie... byłąm PRZERAŻONA, tak skakał. Trampolinę sobie zrobił z matki macicy :] albo faktycznie czkawka?!
jak zacznie mocniej
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Dzień dobry kochane.
Witam się z wami z ogromnym bólem gardła.
Jesli chodzi o USG połówkowe to właśnie ja miałam na skierowaniu napisane 18-22 tydzień. Poszlam wiec w tym 18 bo akurat taki termin mi pasował. I co? I się okazalo ze nic nie d się zbadać dokładnie bo maluszek siedzi za nisko i lekarz nie mógł dotrzeć tam głowica aparatu usg... Lepiej poczekać te 2 tygodnie. Na poprawkę idiemy w sobote. Juz nie mogę się doczekać
Krysti - pokaźny ten Twój brzusio. Ja później wrzuce swój , w miare aktualny:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 07:37