KWIETNIÓWKI 2017 ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
sczesliwa moze dopiero masz plodne dni? dzialaj dziewczyno, ja po poronieniu tez myslalam, ze juz @ za rogiem i poszlam do gina i sie okazalo ze plodne
mloda uda sie, relaks i do dzialania, wyjezdzie gdzies na weekend, zrelaksujcie sieMłoda19, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka1991 Dziękuję kochana :* . Teraz czekam na Poniedziałek powinnam , @ wtedy dostać . Choć według moich obliczeń , powinnam już mieć @ .
Młoda19 Grzejemy sobie miejsca na majóweczki , musimy jakąś rezerwację sobie zrobić .
Agga Ja już miałam płodne na początku lipca dostałam @ , która trwała 9 dni i zaraz po skończonej @ miałam płodne , dziś u mnie 29 cd wczoraj powinnam @ dostać a nie ma dalej , przed poronieniem miałam równe te @ jak w zegarku . No nic będziemy , cały czas działać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 16:29
Milka1991, Młoda19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłoda19 Ja tam się nie znam , my też co drugi dzień się przytulamy a nawet i przez cztery dni :p , mój mąż śmieję się że my czy planujemy , czy nie to i tak wychodzi coś np , ta czwarta ciąża wszak była planowana , ale dopiero na grudzień lub luty , a najprędzej to wrzesień 2017 , a tu chop i ciąża , a niestety maleństwo źle się ulokowało i odeszło.
-
Milka1991 wrote:Anula witam serdecznie jaki termin Ci wpisać? ja też miałam bardzo późną owulkę i bbf mi wyznaczyło 29.03, ale na pewno termin będzie później po usg więc na razie wpisałam 09.04. Też biorę lutkę 2x dziennie
Jesli moge to prosze o wpisanie terminu 9 04
a potem zobaczymy
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Młoda możecie zawsze spróbować jakiegoś wspomagania...my w tym cyklu zastosowalismy Salfazin dla mojego męża a ja zaczęłam lykac Castagnusa, wit dla kobiet starających się, olej z wiesiołka do owulacji i zel canceive plus...nie wiem czy to zasługa tego wszystkiego ale się udało w koncu...
-
magdzia26 wrote:Młoda możecie zawsze spróbować jakiegoś wspomagania...my w tym cyklu zastosowalismy Salfazin dla mojego męża a ja zaczęłam lykac Castagnusa, wit dla kobiet starających się, olej z wiesiołka do owulacji i zel canceive plus...nie wiem czy to zasługa tego wszystkiego ale się udało w koncu...
Jeszcze czerwone wino w do owulacji na lepsze endometrium
To wszystko stosowałam starając się o BasięWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 17:29
-
Witam:) nieśmiało się dołączam, choć jeszcze nie wierzę. Dzisiaj zrobiłam test i druga kreska ładnie widoczna. Termin mam na 08.04, nie wiem kiedy miałam ovu, to był miesiąc w którym odpuściłem i byłam pewna, że owulacji nie było. Dopiero jak miałam wizytę u ginekologa aby pomóc w następnym cyklu okazało się, że była piękna owulacji, grube endometrium i nie nakręcić się ale raczej się udało. Tak też się stało choć boję się okropnie. Wizytę mam na 11.08, betę zrobię dopiero w poniedziałek bo jestem z mężem na urlopie plecy bolą, brzuch okresowo też. Duphaston biorę od 19dc 2x1, muszę być dobrej myśli:)
Gratuluję wszystkim wisienkaMilka1991, Agga, magdzia26, Helmi, sunshine lubią tę wiadomość
-
tak mi sie dluzy czas .... ale widze ze on jednak zapierdziela skoro juz kwietnióweczki są powodzenia dziewczyny Marcowka17
Milka1991, Antonelka lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306