KWIETNIÓWKI 2017 ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdzia26 Jak na razie czekam na @ jak dalej nie będzie widać , to kierunek gin jestem zapisana na następny Piątek , ale coś czuję że jednak @ dostanę plecy bolą , podbrzusze no nic do Poniedziałku trzeba poczekać . Życie pisze różne scenariusze .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 14:49
-
Milka ja na szczęście nie mieszkam z teściami. Mieszkałam 6 miesięcy przed zakupem mieszkania i podczas remontu. Początkowo było okej, ale później jak najszybciej chciałam się wyprowadzić i tak się z M spieliśmy, że kapitalny remont całego mieszkania nam zająć 6 tygodni Ten okres uważam za pomyłkę i jakbym mogła cofnąć czas to w życiu bym z nimi nie zamieszkała. Jak widać ciśnienie potrafią podnieść nawet podczas zwykłej wizyty. No ale nieważne. Dziś jest już lepiej.
Odebrałam wyniki i niestety progesteron tylko 13,4 ng Dobrze, że w poniedziałek mam wizytę. Niestety nie u mojego gina, ale dobrze, że w ogóle gdzieś się wcisnąć udałoMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie lipa ze tak powiem ;( beta 0,100 mam ochote plakac i krzyczec:( teraz pozostalo mi czekac do @ i starac sie znowu juz nie mam sily... Moze jak odpuszcze i nie bede tak myslala o tym to w koncu sie uda? Zobaczymy ...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mój termin wg BBF to 1.04.2017. Jestem po in vitro, miałam podane dwa zarodki
W poniedziałek nie było jeszcze nic widać na usg. Kolejna wizyta 9 albo 11 sierpnia bo lekarz ma urlop. Mam nadzieję że usłyszę 2 serduszkaSzczęśliwa Mamusia, kahaśka, Milka1991, Agga, magdzia26, Antonelka lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:No w sumie jak sie streszcze to moze znowu sie na kwietniowki zalapie ;P
Jak dobrze pójdzie to będziemy podwójnymi kwietniowkami
Ja testuje 07.08. A ty??? -
Szczesliwa ja myslalam ze moze uda sie na kwiecien, bo w kwietniu mam urodziny Teraz przy staraniach nie mam zamiaru zaprzatac sobie glowy czy sie uda czy nie, co bedzie to bedzie
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, mogę dołączyć
beta pozytywna, dzisiaj bylam na wizycie (musialam ze wzgledu na wczesniejsze poroninienie), co prawda nic nie widac bo za wczesniej ale dostałam luteinę itd....
Podobno macice mam powiększoną, pogrubione endometrium.
Owulacja mi sie przesunęła i nie była w połowie cyklu tylko pózniej o jakies 5 dni dlatego narazie bhcg malutkie ale rosniemagdzia26 lubi tę wiadomość
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008