KWIETNIÓWKI 2017 ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Młoda19 wrote:Antonelka i jak bety? Ja dzisiaj tez bede miala wyniki i strasznie sie stresuje
Pierwsza beta 163, druga po 46h - 377.
Progesteron bardzo ladny - 340
Czekamy teraz na pierwsze usgkahaśka, Milka1991 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
kahaśka wrote:A ja teraz żałuję, że nie zrobiłam 2 bety, ale co ma być to będzie
Ja tez moglabym zalowac, ze nie zrobilam trzeciej.
Nie martw sie. Mnie lekarz nie kazal robic trzeciej, ze nie mam wskazan wiec posluchalam i staram sie wierzyc,ze bedzie dobrze7.03.2017 - Nina jest z nami
-
kahaśka wrote:Beta w poniedziałek byla 474, więc w środę na wizycie chyba będzie już być zarodek widać
Nie wiem czy zarodek ale na pewno przy becie 1000 lekarz na usg potwierdzi wlasciwe umiejscowienie ciazy - pecherzyka.
Nie pamietam kurcze przy jakiej wartosci bety widac zarodek w pecherzyku.
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangelika1984 Kochana wejdź na zapodaj net tam po lewej stronie jest taka zielona tabelka i tam pisze gdzie chcesz wstawić dane zdjęcia na forum itp , to bierzesz na forum po prawej stronie wybierasz zdjęcie czy z laptopa czy z telefonu , pyk wybierasz rozdzielczość klikasz zapodaj i już wyświetlają Ci się linki , wybierz taki który zawiera url na forum mam nadzieję że dobrze Ci wytłumaczyłam .
-
Antonelka wrote:Nie wiem czy zarodek ale na pewno przy becie 1000 lekarz na usg potwierdzi wlasciwe umiejscowienie ciazy - pecherzyka.
Nie pamietam kurcze przy jakiej wartosci bety widac zarodek w pecherzyku.
Podobno przy wartości koło 3000 a u mnie, jeśli wszystko w porządku powinno byc ponad 7000 -
nick nieaktualny
-
Milka1991 wrote:Witam drogie mamusie
Szczęśliwa strasznie strasznie mi przykro, ale możesz z nami zostać, będzie nam miło
Antonelka trzymam bardzo mocno kciuki, żeby zarodek się pięknie rozgościł w Twojej maciczce na kolejne 8 miesięcy :*
Młoda czekamy grzecznie na wynik, luz, co ma być to będzie
Kahaśka mi gin mówił że zobaczymy zarodek od wartości ok. 1200 - 1500 i jeśli taką wartość osiągnę w środę to zaprasza mnie na usg
Angie ja też mam zdjęcie z kropeczką i jest to chyba właśnie pęcherzyk ciążowy
CZINCJA nie wiem czy czytałaś. Czy udzielisz mi błogosławieństwa na założenie nowego wątku kwietniówek ??
Zarodek? Czy pęcherzyk? -
Antonelka witam, i zazdroszcze tak pieknego progesteronu! Chyba nigdy takiego nie mialam, ach te moje jajniki chyba do konca dobrze nie funkcjonuja
No i glowa do gory, tym razem napewno bedzie dobrze! ;*
Mloda pewnie nie mozesz usiedziec na miejscu w oczekiwaniu na bete:P ja teraz zaluje ze trzeciej nie zrobilam, hmm.. leciec do lab i robic czy nie?
angelika1984 i co na usg? jaki duzy juz pecherzyk? bo zastanawiam sie co moge w poniedzialek ujrzec
kahaśka kiedy masz wizyte u gina?Antonelka lubi tę wiadomość