KWIETNIÓWKI 2017 ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka1991 wrote:Hej
ja już po wizycie, uff, wszystko jest dobrze i zmierza w dobrym kierunku, więc na razie tu zostaję i się nigdzie nie ruszam na niski prog dostałam lutkę dowcipnie za tydzień w środę kolejna beta hcg i przy ponad 1000 mIU wizyta na której powinien już być widoczny zarodeczek a przez ten czas spokój i opanowanie
Młoda na 100% pewna nie będzie, ale jeśli miałaś owulkę gdzieś w połowie cyklu to coś powinno wyjść to trzymam kciuki za słuszną decyzję
Ejda ja wg ovu mam termin na 29.03 ale ze względu na bardzo późną owulkę termin na pewno będzie na kwiecień, więc zostaję tutaj
Zostań, im nas więcej tym lepiej
Nie wiem co z tą pierwszą stroną...
Czy któraś z nas się tam udzielała?
Najlepiej by było założyć nowy wątek, nawet bym się tego podjęła, nie wiem, coś trzeba wymyśleć
Super, że wszystko ok z Twoim maluszkiem
Ja też tutaj bardziej się na raize odnajduję bo dziewczyny na marcówkach już są dużo bardziej zaawansowane
Ja dziś też byłam na pierwszej wizycie u lekarza, ale mieszkam w Irlandii i tu trochę inaczej to wszystko przebiega. USG będę miała robione dopiero w 11-13 tc, a póki co wywiad z lekarzem, założenie karty ciąży i zwolnienie lekarskie do połowy września z powodu moich bóli brzucha.
Ogólnie jestem spokojna, nie plamie, więc pewnie wszystko jest ok Mam odpoczywać i nie podnosić.
Zastanawiam się czy nie iść jednak może choć raz prywatnie na badanie USG jak tak Was czytam Ale moja mama mnie uspokaja, że jak ona rodziła, wcale nie tak dawno bo 10 lat temu, to też pierwsze USG miała właśnie pod koniec 3 miesiąca ciąży i urodziła zdrowe UWAGA - bliźniaki
Milka1991 lubi tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Hej dziewczyny! Wstalam, zeby sie zebrac na bete ale chyba jednak odpuszczam bo @ na pewno przyjdzie w terminie. Objawow zadnych nie mam oprocz bolacych piersi (w nocy az nie moglam spac ) i czasami zabola mnie podbrzusze i plecy na dole ...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyMłoda19 Mnie tydzień przed 24 lipca plecy bolały i podbrzusze i do dziś @ nie mam , a wczoraj według moich obliczeń powinnam @ dostać , może jednak pójdź na betę , trzeba być dobrej myśli .
Witam się z wami w ten deszczowy dzień , po 8 idę do lab , czekam na bratową aż przyjedzie do dzieci strasznie leje , nie wiem jak ja w ten deszcz pójdę , a tam założę kurtkę i pójdę co tam deszcz beta ważniejsza .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 07:23
Młoda19 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa czekamy na Twoje wyniki z niecierpliwoscia!
mloda puki @ nie ma nic nie jest przesadzone, ja w poprzedniej ciazy to nawet i plamienie mialam w czasie okresuSzczęśliwa Mamusia, Młoda19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję kochane za kciuki , niestety beta niska 1,94 dla ciąży powyżej 5 , pewnie @ dostanę w sierpniu , musi mi się to unormować po poronieniu , poczekam do początku sierpnia ale pewnie @ się pojawi plecy bolą i podbrzusze , no nic będziemy dalej działać może i dobrze tak to bym się bała , że znów poronię ten ciągły strach o dziecko , o ciążę jakby co i nadal @ nie będzie to jestem zapisana do gina ale coś czuję że się pojawi . Na razie z wami się nie żegnam , poczekam teraz cierpliwie na @ zobaczymy czy się pojawi .
-
Czesc
Na razie bardzo niesmialo sie witam bo mam za soba rozne przejscia (dwie ciaze pozmaciczne i jedna biochemiczna).
Uznalam jednak, ze grzeczniej bedzie przywitac sie i podczytywac.
Jesli limit pecha wyczerpalam to termin wychodzi na 2.04.
Powodzenia
Agga lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Ja juz po becie wyniki kolo 15 na internecie a w laboratorium kolo 17 zdziwilo mnie to ze pielegniarka mi powiedziala ze jak bede sprawdzala na internecie i jak wynik bedzie ponizej 10 to na 100% nie ma ciazy a na internecie pisze ze od 5 w zwyz jest ciaza
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania