KWIETNIÓWKI 2017 ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fufka ja sie wcisne w poniedzialek do mojego gina, bo progesteron spada a duphaston sie skonczy, a ja juz moze chociaz pecharzyk bedzie widoczny i czy w dobrym miejscu sie dzidzia zagniezdzila
Mloda mysle, ze moze byc niska ale juz powinna pokazac sie powyzej 10 chyba ze wytrzymasz do poniedzialku to juz na 1000 000 % prawde Ci powie
Milka co u lekarza? ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Młoda19 wrote:Hej myslicie ze jak jutro pojde na bete wyjdzie 100% pewna? Przypominam ze @ mam dostac w poniedzialek
Ja robiłam bete 3 dni przed @ i wyszła pozytywna - 26, 3 dni później było juz 11711.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:karolina1990 Te testy to jakieś oszukane ja mam aż trzy czułe , ten najczulszy dopiero dziś pokazał cień cienia ten pierwszy od razu i weź tu jaki kup , lepiej na betę iść przynajmniej na 100% pewne .
mi testy ciążowe dopiero kilka dni po pozytywnej becie zaczęły wychodzić i to bardzo blada kreska...
poczekaj na betę, na pewno rozwieje Twoje wątpliwości
Trzymam kciuki !Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Ejda tez mi sie wydaje ze beta juz powinna wyjsc pozytywna. Tak bardzo bym chciala sie juz dowiedziec czy sie udalo... A jedynym sposobem zeby sie wlasnie dowiedziec przed @ jest beta, wiec rano zdecyduje na spontana
Ejda665, magdzia26 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Może się przywitam
Witam wszystkie przyszłe mamusie i gratuluje !
Jestem z wątku marcówek 2017, termin mam na 30 marca, OM mieałam 23 czerwca i wczesną owulacje - 11 dc czyli 3 lipca. Jeżeli powolicie to tutaj też się poudzielamAgga, magdzia26 lubią tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.