X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWIETNIÓWKI 2017 ♡
Odpowiedz

KWIETNIÓWKI 2017 ♡

Oceń ten wątek:
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 18:35

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    2023💔Puste jajo płodowe 8tc
    01.2025 Crl 1,12cm ❤️
    preg.png
  • DZIKI Debiutantka

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny☺ przewidziany termin 13.04.17. Jestem po jednym poronieniu w grudniu 2015.
    Mam do Was może dziwne pytanie ale mega mnie to dręczy. Dziś w nocy obudziły mnie gazy korę uchodzily z mojej pochwy. Było ich sporo skoro się obudziłam nawet. Seks ostatni raz uprawialismy w sobotę wiec to raczej nie po seksie. Rano sprawdziłam szyjkę macicy i jest twarda ale lekko rozpulchniona.
    Boje się ze to może coś złego oznaczać. Jak myślicie? Miała któraś tak?

Dzika
  • kamposowa Nowa

Wysłany: 3 września 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja mam termin na 22 kwietnia 2017 ;)
    Narazie najgorsze te mdłości rano - nie mogę nic zjeść i wieczorne wzdęcia ;/

• Wanda1986 Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, przedstawiam się i ja. Mam termin na 18 kwietnia, mdłości mi dokuczają coraz mocniej, schudłam póki co 3 kilo. To drugi dzidziuś, pierwszy ma w tej chwili roczek i miesiąc. Na początku było trochę przejść, plamienia, skurcze itd, ale teraz biorę luteinę i póki co lepiej. Martwi mnie tylko wynik cukru na czczo, mam 94 a norma do 91, w tym tygodniu czeka mnie krzywa cukrowa. Nie mam pojęcia o diecie cukrzycowej, może są tu jakieś mamy, które miały ten kłopot od początku ciąży?

Rjsxp2.png
    mb8Xp2.png
  • mrik Ekspertka

Wysłany: 6 września 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, przylaczam sie i ja :) wstepny termin 23.04.17, obecnie zaczal sie 8 tydzien, beda blizniaki i serduszka pieknie bija :) mdlosci sa i wstret do wiekszosci jedzenia. Czasem migreny dokuczaja, ale nie ma co narzekac :)

o148l6d8octf4x0k.png
  • violas Nowa

Wysłany: 12 września 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :-) Mój termin to 18 kwietnia i również spodziewam się bliźniaków :-) Mdłości, nadwrażliwość na zapachy nie są mi obce. Od kilku dni mam problem z zaparciami, a dzisiaj chwyciła mnie kolka i ledwo się ruszam :-(

• kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violas zapraszamy na nasz nowy wątek kwietniowe szczęścia :)

Awf3p2.png
‹‹ 12 13 14 15 16
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ