KWIETNIÓWKI 2017 ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
Agga no pewnie ze nie moge usiedziec, robie obiad i ci chwile patrze na zegarek kiedy bedzie ta 15 zebym chociaz sprawdzila na internecie wyniki Ja jestem za tym zebys zrobila bete, nic Ci to nie zaszkodzi[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Hej dziewczyny! Gratuluje pięknych bet Ja dziś rano byłam zbadać progesteron, bo ostatnia wartość z 17 dpo to zaledwie 16,1 ng/ml. Zależy według jakich widełek, jedne podają, że normy są od 9, a drugie, że od 16,4. W poniedziałek mam wizytę i wolę mieć dwa wyniki. Może akurat coś wzrosło i jest w normie Wczoraj miałam podły humor strasznie, za sprawą teściów. Ogólnie miałam jakiś napad stanu lękowego. Pierwszy raz w życiu coś takiego mnie spotkało i nie chcę więcej czegoś takiego doświadczyć. Pierw zalewanie potu, potem kołatanie serca, ściśnięcie żołądka, lęk i płacz jednocześnie. Nie mogłam się opanować. Z tego wszystkiego aż zwymiotowałam. Trzymało mnie aż do powrotu M z pracy. Potem już tylko ryczałam bez powodu. Dziś na szczęście jest o wiele lepiej. Rano miałam jeszcze podły humor i byłam tak rozbita, że nie mogłam się na niczym skupić. Zawsze myślałam, że jestem zrównoważona, ale jak widać w ciąży dzieją się z kobietą różne rzeczy.
Co do pierwszej strony, to jeśli ma być tak ładnie prowadzona, jak pokazała Milka, to jestem za! Oczywiście o ile Czincja się zgodzi -
LaRa wrote:Witajcie kwietnioweczki
Jak ten czas leci jestem kwietniowka 2015 i mam nadzieje zobaczyć ponownie 2 kreski za ok 2 tygodnie
Trzymajcie kciuki,
A juz zaciazonym życzę zdrowej i spokojnej ciąży
No w sumie jak sie streszcze to moze znowu sie na kwietniowki zalapie ;PAgga, magdzia26, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny