KWIETNIÓWKI 2017 ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane witajcie Gratuluję kolejnym mamusią Zrobiłam test ciążowy jest jedna krecha , druga ledwo widoczna , jutro z rana powtórzę, siedzę kochane i nie dowierzam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e330c8b16e4.jpgLaRa, magdzia26, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Aż mi się łezka w oku zakręcila... rok temu też robiłam testy i biegałam na betę, przeżywałam to wszystko co Wy teraz, a dzisiaj mój wymarzony kropek śpi sobie smacznie w wózku pod drzewem w ogrodzie nie mogę uwierzyć że to już rok minął. .. gratuluje wam Kwietnioweczki serdecznie i życzę spokojnych, bezproblemowych i pełnych radości 9 miesiecy dbajcie o siebie i Wasze dzieciątka
mirka14, magdzia26, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusiu ja też niedowierzalam jak zobaczyłam swojego bladziocha na teście polecam testy check&go z rossmana dla mnie najbardziej czule w obu ciazach wyszły pieknie widoczne krechy a na innych były bladziochy
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelika1984 wrote:Kasieniaczek super beta urosła. A kiedy robilas ta 700 ??? Ja w piątek robiłam i miałam 303 betę. Ale tutaj się nas nazbierało. Fajnie
pierwsza w 13 dpo z wynikiem 79,2, a druga po 96 godzinach w 17 dpo, stąd aż tak duży przyrost i wynik 778,8.
Milka trzymam kciuki za piękny przyrost
Dziś orientowałam się w terminach do mojego ginekologa z LuxMedu i okazało się, że wolne terminy są od 22 sierpnia, bo wcześniej jest na urlopie. Jak dla mnie to za długo, bo to byłby 9 czy 10 tydzień. W związku w tym obdzwoniłam dziś ginów z polecenia prywatnie, ale wszyscy też na urlopie. Został mi NFZ i zapisałam się na wizytę na poniedziałek 1 sierpnia, bo nigdzie w moim mieście nie robią od razu USG, tylko pierw wizyta, potem skierowanie i dopiero można na USG się umawiać, czeka się od 7 do 13 dni średnio, więc by pasowało. Pójdę na wizytę i pierwsze USG na NFZ, a jak wróci mój gin umówię się do niego i będę prowadzić ciąże. Ach te okresy urlopowe...Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 Ja to 02.08 prawdopodobnie będę szła prywatnie , moja gin już na NFZ nie przyjmuje taka wizyta 60 zł kosztuje , a wychodzi na to że znów będę miała zmianę gin . Tylko że u nas w szpitalu tylko dwóch gin przyjmuje jedna Pani przed 60 i Pan , ale tego Pana wolę omijać bo jest ordynatorem w pewnym szpitalu , który nie szczyci się zbytnio dobrymi opiniami.