KWIETNIÓWKI 2017 ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny Druga beta 259,5 bardo się cieszę !
Aż bym na usg leciała chociaż wiem, że nic nie będzie widać. Dziewczyny.. a Wy już macie umówiony termin do gin?Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej wszystkim . Gratulowałam wam i chyba do was nie bawem zawitam oby na stałe , mam trójkę cudnych dzieci , czwarte szczęście nie chciało być z nami 4 Czerwca tego roku poroniłam , i tego samego dnia miałam robiony zabieg , gin kazała nam dwa miesiące odczekać dopiero jestem po pierwszej @ po zabiegu , jutro będę się testować , według moich obliczeń termin porodu wypada na 3 kwiecień .Pozdrawiam was serdecznie , jakby co to poinformuję co i jak .
darek Fajny nic masz , mój mąż ma tak na imię . Ja jeszcze nie byłam jutro najpierw test ciążowy kupuję jak wyjdzie pozytyw to się zapiszę a się zdziwi moja Pani gin , jakby co @ dalej nie widać , a dwa dni mi się spóźnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 22:01
darek, Agga, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej gratuluję wszystkim według BBF termin na 06.04.2017
Póki co zrobiłam 4 testy- pozytywne, chociaż druga kreska bledsza jeszcze ale wszystkie 4 się pojawiły
A wy? Po samych testach domowych czy też betę robilyscie już? Umawiacie się do ginekologa?
-
nick nieaktualnyHej gratuluję wszystkim według BBF termin na 06.04.2017
Póki co zrobiłam 4 testy- pozytywne, chociaż druga kreska bledsza jeszcze ale wszystkie 4 się pojawiły
A wy? Po samych testach domowych czy też betę robilyscie już? Umawiacie się do ginekologa?
-
nick nieaktualny