KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie! Wczoraj nie miałam już siły pisać wieczorem. Maluch ma ponad 10 cm, jest nieco większy jak na swój wiek. Chłopiec, gdyż coś mu sterczy między nóżkami Z tym się jednak nie nastawiam, bo kuzyn czekał przez 8 mies. na córkę i właśnie teraz mies. przed porodem okazało się, że będzie syn Wszystko niby ok. Nie wiadomo skąd to plamienie, ale podobno w ciąży może się zdarzyć. Mam tylko łożysko na przedniej ścianie nisko, ale to raczej nie stanowi zagrożenia i może się jeszcze podnieść.
fizjo, slonkozusa lubią tę wiadomość
-
Natalinko gratuluje synusia, cieszę się że z dzidzia wszystko dobrze
Mielone w tym tygodniu żądza Ja miałam robić devolaje ale opadlam z sił. Wysłałam męża z córcia do lekarza żeby stwierdził co to za wysypka, zwłaszcza że dowiedziałam się że u mnie w mieście różyczka jest. A lekarza powiedział że to może być rumień zakaźny i że mam na tydzień się z domu wyprowadzić Dzwoniłam do ginekologa co on na to a on że nie ma potrzeby żebym się wyprowadzala bo to i tak zaraża się 2 tyg przed wysypem. Jutro mi jakieś badania zleci. A pediatra powiedział że jak mnie do połowy grudnia nie wysypie to znaczy że albo to nie ta choroba albo się nie zarazilam. Ale przez ten prawie miesiąca to ja zwarjuje z niepewności. Mam nadzieję że gin jutro coś sensownego wymyśli.natalinka lubi tę wiadomość
-
oh co za zaszczyt:] brrrrr boję się
natalinka gratuluje synka, kolejny w naszym gronie:)
mamafasolki nie martw się tylko:* będzie dobrze:*
oby to nie było to:* i żebyś się nie zaraziła:*natalinka lubi tę wiadomość
-
Hm kasieńka pierwsza a potem hm chyba ja i bemommy;-) musimy se zapisać bo się gubie;-)
kasieńka82- 16kwiecień synuś Michaś
bemommy- 30kwiecień synuś
niunia- 30kwiecień córcia
Elle-
Mamafasolki-7 maja córcia
magdalena-7maja
mirka14-23maj
fizjo-
natalinka-synuś
prosze by reszta podała dane;-) no i o kim zapomniałam:-)
kasieńka to powiesz nam jak to jest heheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 15:24
bemommy lubi tę wiadomość
-
niunia wrote:Hm kasieńka pierwsza a potem hm chyba ja i bemommy;-) musimy se zapisać bo się gubie;-)
kasieńka82- 16kwiecień synuś Michaś
bemommy- 30kwiecień synuś
niunia- 30kwiecień niunia
Elle-
Mamafasolki-
mirka14-
fizjo-
natalinka-synuś
prosze by reszta podała dane;-) no i o kim zapomniałam:-)
kasieńka to powiesz nam jak to jest hehe
To ja uzupełniam siebie:
kasieńka82- 16 kwietnia - synuś Michaś
Elle- 28 kwietnia - córcia
bemommy- 30 kwietnia - synuś
niunia- 30 kwietnia - niunia
Mamafasolki-
mirka14-
fizjo-
natalinka-synuś
Niunia - fajny miałaś pomysłniunia lubi tę wiadomość
-
niunia wrote:Elle-To ty dwa dni przedemną i bemommy hehe zaczniemy jednego dnia rodzić hehe
Hehe - nooooooooo!
A tak by the way, dziewczynki, to trzymajcie kciuki, bo ja pierwsze miałam cc, a teraz bardzo bardzo chcę rodzić siłami natury. Jeśli tylko wszystko będzie dobrze, to będę miała taką szansę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 15:03