KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamafasolki-hehe też oczekujesz dziewczynki??iehe:-) tzn masz nadzieje hehe
bemommy,kasieńka,fizjo-witajcie laski;-) jak tam wyspane???
Bemommy -my dziś wskoczyły w 5 miesiąc kochana coś suwaczki się zaciełyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 08:52
-
Niunia oj tak bardzo chce dziewczynkę. Zwłaszcza że mam całą wyprawkę dla dziewczynki, no i wogole i imiona a dla chłopaka nie mam nic. I emocjonalnie też chce dziewczynkę
Boję się że jak dowiem się że chłopak to będę zawiedziona.
Dziewczyny po nocach siedziały to teraz odsypiaja
Niunia już 5 ale ten czas szybko leci. Nie tak dawno martwilysmy się czy w naszych brzuchach ktoś mieszkać i czy serduszko bije a tu zaraz połowa za nami
Ja mam nadzieję że jutro się dowiem kto we mnie mieszka. A jeszcze większa nadzieję mam że pediatra mi dzisiaj powie że córcia nie ma różyczki, bo sobie wkrecilam że może miećWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 09:02
niunia lubi tę wiadomość
-
niunia ja po Tobie się wizytuję we wtorek:) ale to jeszcze prawie 2 tygodnie;( i znowu na wizycie będę sama...
a imiona śliczna, ja chciałam mieć Lenkę... może kiedyś...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 09:32
niunia lubi tę wiadomość
-
niuniaaa a co ja mam powiedzieć...jeszcze dłużej muszę czekać... no tak synowa musi być
mamafasolki daj znać koniecznie po badaniach:)
coś mi się tu pozmienialo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 11:02